2777
2789
عنوان

جاری م تو تل گرام بلاکم کرده:|

1785 بازدید | 36 پست

هم با تل گرام خودش هم شوهرش.من به شوهرش تا حالا یه بارم پیغام ندادم. موقع تولدش هم بهش تو اینستا گفتم که نمیدونم چرا پیغام هات بهت نرسید اونجا (فهمیده بودم بلاکم نخاستم به رو بیارم ) گفت تلگرامم خرابه.  قبل اینکه با مال شوهرشم بلاکم کنه فکر میکردم دست بچه ش خورده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چند وقت پیش پیغام میدادیم. بعد مال برادرشوهرم هم سالمه. و البته من با گوشی شوهرم, جاری م رو بک سال و نیم پیش بلاک کردم چون شب و نصفه شب پیغام میداد به شوهرم.

جاری منم بلاکم کرده بود😃بعد دیلیت اکانت کردم و وقتی از بلاک در اومده بهش پیام حال و احوال دادم😁😁یک روزی هنگ بود انگاری بعد دیو ن مجبوره جواب پیامم و داد😂من ب خواهر شوهرامم نشون دادم این کار زیبای جاری و اونا هم گفتن ولش کن دیوونس 😑😑😑ولی بخاطر اون دیلیت نکردما ی مسئله ایی پیش اومد ک باید دیلیت میزدم

دلم واسه بابام تنگ شده خدا😢😢ده سال گذشت😭😭😭
تا چند وقت پیش پیغام میدادیم. بعد مال برادرشوهرم هم سالمه. و البته من با گوشی شوهرم, جاری م رو بک سا ...

تلافی کرده گله نداره که ...شما ک دو ساله بلاک کردی 😐

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ❤
تا چند وقت پیش پیغام میدادیم. بعد مال برادرشوهرم هم سالمه. و البته من با گوشی شوهرم, جاری م رو بک سا ...

خب عزیزم خودت اول شروع کروی اونم جوابتو داده دیگه😯کلا من یاد گرفتم خودم و درگیر جاری نکنم خداروشکر مادر شوهرم و خواهر شوهرام بیشتر از شوهرم پشتمن و کلا سپردم ب اونا😉😉😉

دلم واسه بابام تنگ شده خدا😢😢ده سال گذشت😭😭😭

من یدفعه جاریم رو بلاک کردم..حقش بود ..با پررویی تمام مدام به شوهرم پی ام میداد؛منم بدم میومد..شوهرم هم همینطور😉دوتامون بلاکش کردیم..بعد از یمدت از بلاکی درش اوردم..خودش فهمیده بود..دیگه جرات نکرد پی ام بده...

جالب اینجاست که توی گوشی پدر شوهرم رفته بود و توی گوشیش منوبلاک کرده بود...اولش نمیدونستم..پدرشوهرم که متوجه شد بلاکم گفت گوشیم دست  فلانی بوده..کار اونه😑

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹

عزیزم من ایران نیستم و کنتاکتی هم باهاش نداشتم اما اون از روز اول کرم هایی میریخت شب و نصف شب به شوهر من پیغام میداد در حالی که من حتی شماره شوهرشم نداشتم چه برسه به بلاک! بعد مادرشوهرم بهش چندبااار تذکر داد. به من حتی یه پیغامم نمیداد حتی یه دونه ولی صبح پامیشدی میدیدی برای شوهرم جک فرستاده و ویدیو و .. گپ و گفت . منم بلاکش کردم چون به شوهرم گفتم یا این بلاک میشه یا به بابات میگم جمعش کنه انقدر به تو پیغام میده مگه کرم داره.بعد اینکه بلاک شد دیگه به من پیغام داد.  من کاریش نداشتم جز کادو فرستادن برای بچه ش.که اومد بلاکم کرد مهمم نیست برام. فقط میخام شوهرم زن دیوونه برادرشو بهتر بشناسه:|