هم با تل گرام خودش هم شوهرش.من به شوهرش تا حالا یه بارم پیغام ندادم. موقع تولدش هم بهش تو اینستا گفتم که نمیدونم چرا پیغام هات بهت نرسید اونجا (فهمیده بودم بلاکم نخاستم به رو بیارم ) گفت تلگرامم خرابه. قبل اینکه با مال شوهرشم بلاکم کنه فکر میکردم دست بچه ش خورده.
من اصلا نمی فههم چرا تعجب کردید. جواب های هویه . شما بلاک کردی اونم کرده. حالا می خواد شما شماره برادرشوهرتونو 3 ساله داشته باشید یا 1 روز. وقتی اینقدر تهاجمی با یک نفر برخورد می کنی چراانتظار برخورد بهتری دارید از اون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلیل اینکه من و شما هم رو متوجه نمیشیم اینه که فرهنگ و اخلاق و روحیاتمون متفاوته. شما دوست داری یه خانومی که صنمی با شوهر شما نداره صبو شب به شوهرت پیغام بده و جک و مطالب بی ربط و از رو هم نره، من نمیتونم اینو تحمل کنم. جواب های ایشون هوی بوده. منم کاری به خودش و شوهرش نداشتم که هوی بشنوم.ول یمرسی از راهنمایی و نظرت عقیق خانوم.