2777
2789
عنوان

جاری م تو تل گرام بلاکم کرده:|

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 36 پست
هیچی شوهرمنو دیدنی شوهرخودش یادش میره.درعوض مثلا اگه من یه کم باشوهرش بحرفم بدش میاد.درکل جاریم وخا ...

پس واسه همییینه

منم جاریم ده سال بزرگتره ازم نمیدونم چه هیزم تری بهش فروختم:|

من اصلا نمی فههم چرا تعجب کردید. جواب های هویه . شما بلاک کردی اونم کرده. حالا می خواد شما شماره برادرشوهرتونو 3 ساله داشته باشید یا 1 روز. وقتی اینقدر تهاجمی با یک نفر برخورد می کنی چراانتظار برخورد بهتری دارید از اون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر بدم میاد از این حرکات بچگانه

ماشالله دوتا ادم بالغ و بزرگ باهم صحبت کنید مشکلتون رو حل کنید دلخوریاتون رو بهم بگید 

زشته این حرکات به نظرم

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 
من اصلا نمی فههم چرا تعجب کردید. جواب های هویه . شما بلاک کردی اونم کرده. حالا می خواد شما شماره برا ...

دلیل اینکه من و شما هم رو متوجه نمیشیم اینه که فرهنگ و اخلاق و روحیاتمون متفاوته. شما دوست داری یه خانومی که صنمی با شوهر شما نداره صبو شب به شوهرت پیغام بده و جک و مطالب بی ربط و از رو هم نره، من نمیتونم اینو تحمل کنم. جواب های ایشون هوی بوده. منم کاری به خودش و شوهرش نداشتم که هوی بشنوم.ول یمرسی از راهنمایی و نظرت عقیق خانوم.