سلام من عروسی خالم بود تصمیم گرفتم که مدل موهام رو حالت اروپایی گوجه به هم ریخه بالا درست کنم یه جا ارایشگاه پرسیدم هزینه ها زیاد بود یادم افتاد یکی از دوستا قدیمیم خیلی تعریف میکنه که ارایشگاه کار میکنم عروس داشتم و برا نامزادی اومدن پیشم و... خلاصه منم بهش زنگ زدم نمونه مدل مو رو فرستادم گفتم میشه گفت اره اوکیه همینو برا دختو داییم هم درست کردم و بلدم منم با دل خوش روز عروسی رفتم پیشش وسط کارش میدیدم اونقد بلد نیست اما گفتم حالا اولشه شاید بهتر شد دقیقا دوساعت مونده بود به عروسی کارش تموم شد یه نگا به خودم انداختم واااای چه بلایی سرم اومده کل تافت رو خالی کرده رو سرم مو هام شده مث چسب مدلش رو هم که نگم شده بود مث لونه پرنده منم با چشم گریون برگشتم خونه خیلی هم دیر بود عروسی هم یه شعر دیگه بود و یه ساعت و نیم هم فاصله داشت باما اما سریع سرم رو سشتم و خشک کردم و سریع موهام رو درست کردم خیلی هم خوب شد طوری که همه پیرسیدن ارایشگاه کجا رفتی
عکس موهایی که دوستم ساخته بود رو نشون خالم دادم گفت واااای این دیگه چیه نبینم دیگه بهش دستمزدم بدی
نمیدونم حالا چیکار کنم بخاطر دوستی مون بهش پول بدم یا برم بهش بگم که مجبور شدم موهام رو بشورم و از اول خودم درست کنم؟؟؟