2777
2789
عنوان

خیلی متاسفم برای زنهای مملکتم

280 بازدید | 23 پست

خیلی متاسفم برا زن هایی که مث من مجبورن تحمل کنن و دم نزنن،چون استقلال مالی ندارن چون حامی ندارن،کاش می‌تونستم براشون و برای خودم کاری کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکس باید غبطه خودشو بخوره و برای خودش تلاش کنه

باور کن تو خودت مستقل بودی به افراد بی مستقل کمک نمیکردی همینطور که الان زنان مستقل به افراد بی مستقل کمک نمیکنند

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

خیلی وقتها که خودم تو عذابم و نمیتونم دم بزنم با خودم میگم چند تا زن مث من هست ،چرا نمیشه براشون کار ...

وقتی که میکیم تا مستقل نشدین شاغل نبودین ازدواج نکنید برای همچین موقعی هست دخترها اول باید درسشون رو‌تموم کنند و شاغل بشن بعد ازدواج بکنند برای همینکه با کودک همسری و ازدواج زود مخالفیم 

یه چی هم بگما ،یه روزی میفهمی که اینا همش بهونست  استقلال مالی یه چی خدادای که نیست باید خودت ...

عزیزم تو خانواده های سنتی گیر نکردی نمیدونی وقتی بخوای جدا شی چه ها که سرت درنمیارن ،من اگه جایی بودم که کسی منو نمی‌شناخت بخدا حاضر بودم پله هم بشورم 

وقتی که میکیم تا مستقل نشدین شاغل نبودین ازدواج نکنید برای همچین موقعی هست دخترها اول باید درسشون رو ...

حرفی ه که خودم همیشه به دخترای مجرد میگم،و به خانواده ها میگم تورو خدا هوای دختراتون رو داشته باشین 

عزیزم تو خانواده های سنتی گیر نکردی نمیدونی وقتی بخوای جدا شی چه ها که سرت درنمیارن ،من اگه جایی بود ...

عزیزم لازم نیست که حالا همین فردا جدا شی ،برنامه جداییت رو بزار برا یک سال دیگه مثلا ،رو برنامه برو جلو ،تو این یک سال ببین میتونی چیکار کنی ،میتونی مثلا مدرک ارایشگری یا خیاطی ،چه میدونم نسخه نویسی بگذرونی یا حتی تو بیمارستان ها اکه دیپلم داری بری دوره بهیاری رو بگذرونی 

بعد وارد بازار کار شو ،چند تا حقوقتو بزار رو هم ببین باهاش میتونی جایی را اجاره کنی ؟ 

نشد هم اصلا جدا بشی همین که با حقوق خودت کیف میکنی دیگه شوهرتو ادمم حساب نمیکنی که بخوای از دستش حرص بخوری ،بزار همون گوشه خونه باشه