2777
2789
عنوان

بچه ها 😕

395 بازدید | 21 پست

میگم من تو این بارداری خیلی  وسواس گرفتم

الان اومدم پاشم البته به پهلو بودم یواشم بلند شدم 

ولی تو رحمم یهو سوخت 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد و سوزش و تیرکشیدن یهویی، بخصوص وقتی تغییر حالت میدی از خابیده به نشسته خب طبیعیه تو بارداری کلا هرروز یه درد جدید شروع میشه ایقد نگرانی نداره که

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
درد و سوزش و تیرکشیدن یهویی، بخصوص وقتی تغییر حالت میدی از خابیده به نشسته خب طبیعیه تو بارداری کلا ...

واقعا 

من اولا این اتفاقا زیاد برا میفتاد 

ولی نمیدونم چرا حساس شدم

بند ناف كنده بشه كه انقدر بي سر و صدا نميشه . كلي درد و خونريزي داره. برو با خيال راحت ماكارونيت رو بخور! 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
بند ناف كنده بشه كه انقدر بي سر و صدا نميشه . كلي درد و خونريزي داره. برو با خيال راحت ماكارونيت رو ...

اونو که خوردم 

کو کو سیب زمینی داشتیم 

ماکارونی از ظهر مونده بود 

من همش حواسم به ماکارونی ظهر بود😢