الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خیلی دوس دارم بزارم خسته شدم از قرص یه دختر ۵ساله دارم دقیقا ۵ساله دارم قرص میخورم دیگه ب ...
سلام ببخشین شما که از چه نوع قرص ضدبارداری استفاده میکنید و عوارضی چیزی هم داشته براتون چون منم از چند روز قبل شروع کردم به قرص خوردن دوتا پسر ۹و۶ساله دارم توی این ۶سال طبیعی جلوگیری کردم ولی الان یه مدته شوهرم میگه یکی دیگه میاریم من بخاطر مشکلاتی که باهم داریم راضی نشدم پای یه بچه دیگه وسط بکشم
من میخام یزد برم بعدش ، یه هفته ای میشه اونجا باشم آزمایش و آنیا بدم بعد ای یو ای هم انجام بدم یا زم ...
یک سری ازمایش قبل از گذاشتن داره اونا رو قبل از گذاشتن باید داشته باشی و پاپ اسمیر هم میخواد
خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk