2777
2789

باردارم، قندم به نظر خودم که خوبه

ولی دکتر و بهداشت گفتن نه

چرا اخه

اونی که۱۵۷هست گفتن بالاست

به نظرتون خیلی بالاست؟؟ 

مگه به نظره؟

توی محدوده ریسکه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این تست قند بارداری خیلی اذیت کننده اس قند ناشتات خوبه ولی هرچی دکترت گفت گوش بده  ب ...

خیلی بیخود بود، انقد حالم بد شد

اخه قندم نرماله نمیدونم چرا انقد اذیت میکنن هی میگن ازمایش دوباره، انگار موش ازمایشگاهی ام😐

خیلی بیخود بود، انقد حالم بد شد اخه قندم نرماله نمیدونم چرا انقد اذیت میکنن هی میگن ازمایش دوباره، ...

منم سر این آزمایش حالم بد شد 

دکترم فرستادم دکتر غدد تحت نظرش بودم دو ماه اخر 

هر روز قندم باید چک میکردم خبر میدادم رژیم و کلی دردسر

زده کمتر از۱۶۵ نرماله، باز چرا H گذاشته کنارش اگه تا اون محدوده نرماله پس این مسخره بازیا چیه😑

اون محدوده نرمال برای ادم عادیه شما بارداری قندت بالاس

به حرف دکتر گوش کن قند خیلی مهمه 

زده کمتر از۱۶۵ نرماله، باز چرا H گذاشته کنارش اگه تا اون محدوده نرماله پس این مسخره بازیا چیه😑

۸ تا کمتره

یعنی محدوده ریسک

یعنی لب مرز

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خود دکتر نگفت قندت بالاست، گفت فقط قند دو ساعت بعد گلوکز۴تا بالاست😐

خیلی راحت داری باهاش برخورد میکنیا

قند برای سلامتی خودت و بچه حیاتیه