2777
2789
عنوان

برادر نامزدم بهم گفت دوستت دارم

745 بازدید | 12 پست

نامزدم 30 روزه که فوت کرده و یه برادر دوقلو داره ...

از وقتی که نامزدم فوت کرده تا الان هر روز یا زنگ میزنه یا هروقت بخوام برم سر مزار نامزدم خودش میاد میبرتم و اینا...تازه شنیدم از فامیلا که وقتی حالم بد میشد سرخاک بلندم میکرده میبردتم تو ماشین و ازین حرفا...

نامزدم پسرعموم بود و خب خانواده عموم برخلاف ما یسری رسم و رسوم دارن که خوبیت نداره اگه دختر شوهرش بمیره مجرد بمونه و اگه داداش شوهره زنده باشه بعد از چهلم باید باهم عقد کنن و اینا...(یه مشت ادم با افکار پوسیده)

ازونجایی که بابام تابع حرفای عموم ایناس آبروی بابام به نظر من بستگی داره..

دیروز که رفته بودم سر مزار نامزدم داشتم باهاش حرف میزدم یهو برادرنامزدم اومد نشست اونور من...من هیییچ توجهی بهش نداشتم...

مثلا داشت فاتحه میخوند بعد گفت برکه خانوم وایمیسم برسونمتون 

گفتم نمیخادمرسی خودم اسنپ میگیرم میرم

گفت عمو یحیی(پدرم) گفته 

هیچی نگفتم 

همونجوری که داشتم گلارو پرپر میکردم در اومد گف

من کاری به رسم ندارم ، من شمارو دوست دارم یعنی از اول دوستتون داشتم ، یادته سر خاستگاری تو و حسام من نبودم ،مامانم گفت ماموریته اما ماموریت نبودم خودم نخاستم بیام چون همونروز سر شما با داداش حسام دعوا کردم و بهش گفتم اگه بخای باهاش باشی دیگه برادر حسابت نمیکنم..هی داشت ور ور میکرد..

گوشام دااااغ شده بود بلند شدم میخاستم چن تا فحش نثارش کنم ولی دیدم جای مناسبی نیس...با دستم یکی کوبوندم تو سینش گفتم واقعا برات متاسفم..

ازونجا یه راست رفتم خونه...

واقعا نمیدونم چیکار کنم..زندگیم عین رمانایی شده که 14 سالگیم میخوندم..

کار درستی کردم بنظرتون ؟

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان خوبیه

بخدا خواستم همینو بگم.

باباش تفکرات فوق قدیمی داره ولی اسم دخترش گذاشته برکه😂😂😂

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
بخدا خواستم همینو بگم. باباش تفکرات فوق قدیمی داره ولی اسم دخترش گذاشته برکه😂😂😂

مرسی واقعا...قابل توجهتون اسم منو خالم انتخاب کرده...برات ارزوی موفقیت دارم عزیزدلم..!

به نظر من که به رسم و رسوم کاری نداشته باش. اصلا کار درستی نیست که بلافاصله بعد از فوت نامزدتون ازدواج بکنین یا رابطه احساسی داشته باشین با کس دیگه. برای حفظ سلامت روان، حداقل شش ماه تا یک سال با کسی وارد هیچ رابطه احساسی نشو.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)
چه غلطا میکنن 😑😑😑اشغالا یه ماهه هنوز داغش و زخمش تازه س

ادمای مزخرفی دور و برمو گرفتن...دقیقا ولی احساس میکنن فقط خودشون عزادارن

به نظر من که به رسم و رسوم کاری نداشته باش. اصلا کار درستی نیست که بلافاصله بعد از فوت نامزدتون ازدو ...

بهترین کار همینه...ولی بابام..اگه بفهمه نمیخام ازدواج کنم جنجال میکنه..و مننمیخام سر یه ماجرای چند سال پیش بابام حتی تو چشمامم نگاه نکنه

اگه راست گفتی که شرایط منم همینه همسرم فوت شده۱۲روزه ورسمه که عقد برادرشوهردربیایی ولی برادرشوهرم بیچاره اصلن اهل این چیزانیس اگه هم دروغه که خداشفات بده!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
بهترین کار همینه...ولی بابام..اگه بفهمه نمیخام ازدواج کنم جنجال میکنه..و مننمیخام سر یه ماجرای چند س ...

با پدرت بدون داد و فریاد و محترمانه صحبت کن، بگو نمیخوام به این زودی ازدواج کنم. بگو بعد از یک سال، در موردش فکر میکنم. بعدش که حرفت رو گفتی، دیگه کوتاه نیا از حرفت.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)