2777
2789
عنوان

هر چی در مورد ماشین ظرفشویی میدونید بگید.

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 27 پست
هیچی فقط با قرص استفاده میشه . اگ وضع مالیتون خوب نیس نگیرید بهتره

مثلاً واسه یه خانواده4نفره که خیلی ظرف کثیف دارن ،هفته ای چقدر هزینه میشه؟ 

در مورد شستن دیگ و قابلمه هم بگید.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۷ ساله ماشین ظرفشویی داریم ، خانوادمون ۵ نفره هست .

برند ماشینمون ویرپول هست و ۱۴ نفره ( ۳ سبد هست )

اونایی که ۱۲ نفره هستن ( ۲ سبد هستن ) .

دقت کنید اسم ۱۲ یا ۱۴ نفره تعداد بشقابا نیست !

ماشین ظرفشویی ما اسمی ۱۴ نفره هست ولی داخل ۲۵ تا پلوخوری و ۱۴ تا خورشت خوری . لیوان ۲۵ تا ۳۰ تا . قاشق چنگالم که چون سبدش جدا و بزرگه خیلی داخلش جا میگیره . یعنی شاید ۳۵ تا قاشق با ۳۵ تا چنگال جا بگیره ( بستگی به چیدمانت داره ) طبقه دومش دوباره دوتا طبقه کوچیک کنارش داره که میتونی ۴ تا ۵ کفگیر بزاری یا خورده ریزه یا استکان چایی !

این از نظر تعداد و حجم !

میرسیم به  بحث اینکه شما چند نفره نیازتونه ، الان ما با ۵ نفر تعداد در هفته ماشین ظرفشویی هفته ای ۳ بار روشن میکنیم .

رقت کنید حتما تعداد ظرفای دم دستتیون زیاد باشه که کامل ماشین پر کنید .

شاید اگه برمیگشتیم به عقب ۱۲ نفره یا همون ۲ سبد میخریدیم چون سریعتر پُر میشه ...

ظرفا خیلی تمیز و خوب میشوره 

یعنی در حدی که دست میکشی به لیوانا صدا جیر جیرشو میشنوی !

نمک ماشین ظرفشویی در حال حاضر ۲ کیلویی توی ۱۴۰ تومن به بالا که شما فقط کافیه ۶ ماه در سال شارژش کنید ( از ما که اینجوریه ) .

قرص ۱۸۸ عددی توی ۹۰۰ الا ۱ و خورده ای .

چون قراره اصولا ۲ الا ۳ بار در هفته ماشین روشن کنید 

مطمئن باشید زودی قرصا تموم نمیشن .

همیشه زاپاس کنار داشته باشید که بعدا سر قیمتش و اینا به مشکل برنخورید .

دیگه قرص خریدید نیاز یه جلادهنده نیست . 

کارکرد جلادهنده فقط برای براقیت و خشک شدن سریع ظروف

که بنظرم هیچ تاثیری اصلا نداره 😅 هزینه الکی نکنید سر جلادهندش !

هر ۶ ماه یکبارم جرم گیری باید بکنید که عمر ماشین بالاتر بره .

( حواستونم باشه بعد خرید ماشین همیشه در ماشین نیمه باز بزارید تا داخلش زنگ نزنه )

😊 همین !

امیدوارم که اطلاعاتم به دردتون خورده باشه .

اگم خواستید عکسی چیزی از ماشین بفرستم بگید

بوش میگن قطعاتش پیدا نمیشه

اصلا خراب نمیشه که نیازی به قطعه داشته باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ما ۷ ساله ماشین ظرفشویی داریم ، خانوادمون ۵ نفره هست . برند ماشینمون ویرپول هست و ۱۴ نفره ( ۳ سبد ه ...

عالی بود👏👏👏

واقعاً ممنونم از اطلاعات مفیدی که بهم دادید. 

لطفاً در مورد جنس ظروف و شستن قابلمه هم بگید.

جرم گیری چطور انجام میشه؟ 

فکر کنم من هر شب باید روشن کنم🥴

جنس بشقاب هام،چینی،پریکس و ملامین هس. 

ظرف روحی(روی) و استیل و چدن سیاه هم واسه کاسه و قابلمه و آبکش هس. 

مشکلی با این جنس ها نداره؟

عالی بود👏👏👏 واقعاً ممنونم از اطلاعات مفیدی که بهم دادید.  لطفاً در مورد جنس ظروف و شستن قا ...

اتفاقا جنس ظرفات خیلی خوبه برای ماشین .

از ما ملامینمون خیلی قدیمی ، داخل ماشین میزاریم ولی خراب نشده ، راسیتش ملامینای جنس جدید نمیدونم چجوریه !

ولی در کل با ملامین میزاریم مشکلی براش ایجاد نشده .

پیرکس هم ظروف اصلی ما هست ، اگه از قرص خارجی استفاده کنید خراب نمیشه . چینی هم اگه گلدار و لب دور طلا هست بهتره همیشه با آبای درجه ۴۰ بشورید که آسیب نبینه ( ولی اصولا آسیب نمیبینن ) .

جنسای روحی نمیتونید بزارید چون سیاهش میکنه و خراب .

بعضیا میگن چوب نباید بزارید ولی ما قاشق چوبی میزاریم توی ماشین و اصلا خراب نشدن !

قابلمه جنس تفلون و نچسب میتونید بزارید 

ولی همیشه سعی کنید با یه دستمال کاغدی یا تیکه پارچه هایی که نمیخواید یه دستمال جزیی داخلش بکشید که با روغن فراوون داخل ماشین نزارید که عمر دستگاه بیاد پایین .

بهترین قرص هم فینیش کوانتوم مکس که جلد مشکی داره . 

برای ماشین خیلی خوبه 

بقیه برندا هم خوبن !

ولی این آسیب نمیزنه به ظروفتون

ما متاسفانه در اثر بی احتیاطی رفتیم قرص ایرانی خریدیم ظردف شیشه ای همشون لک افتادن بهشون و خراب شدن .

عالی بود👏👏👏 واقعاً ممنونم از اطلاعات مفیدی که بهم دادید.  لطفاً در مورد جنس ظروف و شستن قا ...

استیل و آبکش استیل مشکلی نداره خراب نمیشه .

درمورد جرم گیری ماشین هم ، جرم گیرنده ماشین تهیه میکنید مارک فیری هست یا فینیش ، روش یه برچسبی داره اونو جدا میکنید و برعکس میزارید طبقه دوم ماشین و بعدش ماشین روشن میکنید روی بالاترین درجه و تایم میزارید تا ماشین شسته بشه و جرم گیری بشه .

استیل و آبکش استیل مشکلی نداره خراب نمیشه . درمورد جرم گیری ماشین هم ، جرم گیرنده ماشین تهیه میکنید ...

ممنونم از اطلاعات مفیدی که بهم دادید🙏

از همه اش اسکرین گرفتم.