2777
2789

دایی جوونم فوت کرده 

منم مامانم شهرستانه پیشش نیستم ۱۸ سالمه که بخواد راهنماییم کنه 

باید تا چهلم اصلاح نکنم؟(خودشون بعدا بهم میگن برو ارایشگاه؟)

تا کِی لباس مشکی بپوشم؟

میخوام چند روز دیگه برم شهرستان واسه ی داخل خونه که خودمون هستیم شومیز مشکی بگیرم یا اشکال نداره با تیشرت باشم؟؟🙁

❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو با پشم و پیل باشی دایی خدابیامرز زنده میشه؟این چیزا واسه عهد بوق بود اصلاح کن 

تنها چیزی که تو سال ۱۴۰۴ میخوام یه شوهررره.خدایا یه شوهررر بهم بده مرسییی ازت ماچچچ بهت خدا جونم🩵🥹💋

میدونم ولی ما فکر کنم رسم داریم اصلاح نمیکنن  خواهر و مادرش حتی تا سالگرد🥲

حالا خیلی واجب نیس سیبیل های شما بخدا خیلی نرو تو کف این موضوع طبق روال عادی ادامه بده خدا ایشونم بیامرزه

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بستگی به خانوادتون داره ما اصلاح میکنیم ابرو هم برمی‌داریم تو خونه که خودمونی هستیم هم همه رنگی می‌پوشن ولی خوب بهتره یه لباس مشکی محض احتیاط برداری 

اصلاح رو بکن به نظرم با سبیل بری مراسم دایی خوشحال میشه؟