خب درونگرا هستم و با تنهایی خودم بیشتر حال میکنم، دوس دارم وقتم رو با فیلم و کتاب بگذرونم، ولی اطرافیان اکثرا برونگرا اند و هر چی میپیچونمشون بازم میان، چکار کنم خب!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی حاضری خودت اذیت بشی ولی بقیه لذت ببرن؟ به چیه قیمتی؟ مگه چه تاجی سرت میزنن!!!
چون دوست دارم نام نیک بزارم همه عاشقم باشن همینطورم هس اینابه من حس خوبی میده مامجبوریم چون توجزیره متروکه ب دنیانیوندیم شوهرمون بچه مون احتیاج داره به جمع ومصاحبت بادیگران خب شبافیلم وسریال میبینم البته الان وقتم خالی تره تاقبلنا
ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
نمیدونم چند سالته ولی حس میکنم از من کوچیکتری، بعنوان یه خواهر بزرگتر چند تا نکته رو بهت میگم، با کسی ازدواج کن که از نظر مالی مستقل باشه چون اگه به خانوادش وابسته باشه اونا به خودشون اجازه میدن توی خیلی چیزات دخالت کنن. بعضی پسرا هم هستن که از لحاظ احساسی به مادرشون خیلی وابسته اند و مادرشون نفر اول زندگیشونه اینا هم مناسب ازدواج نیستن.
نمیدونم چند سالته ولی حس میکنم از من کوچیکتری، بعنوان یه خواهر بزرگتر چند تا نکته رو بهت میگم، با کس ...
ممنون عزیزم درست میگید ٫ ۳۰ سالمه من 😁البته توی رابطه هستم چند ساله کم جمعیتن اما مادرش به این بشدت وابسته هست ٫ یعنی این موضوع بعدا اذیتم میکنه؟ خودش وابستگی نداره زیاد ولی مادرش خیییلی
عزیزم خودت حرف خودتو نقض کردی که😂😂😂😂 اول گفتی خوشم نمیاد از مهمون الان میگی حس خوبی میگیرم از ر ...
الانم میگم عزیزم خوش نمیادازرفت امدودورهمی چون اهل بریزوبپاشم سخت میگیرم چندورزدرگیرمیشم همه چی الان گرونی بعدحساسم به نظم خونه وتمیزکاری بیشترعشق وحالم اینه لم بدم به مبلم توگوشی باشم یاتوخاب حوصله آرایش ولباس پوشیدن ندارم ولی خب نمیتونم مثل دیوانه هابرخوردکنم مجبورم روال عادی باشم دوس دارم مورتحسین همه باشم دوسم داشته باشن پس مجبورم تحمل کنم دیگران برام مهم ترارخودم هستن نمیدونم کدوم حرفم متوجه نشدی عزیزم؟
ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،