۵ ماهشه از روز اول یسره در حال گریه و نق نقه پدرمو در اورده ۵ ماهه دکتر نمونده نبرمش دارو نمونده نداده باشم بهش راهکاری نمونده امتحان نکرده باشم هیچ جوره راه نمیاد اروم نمیشه ۵ ماهه پامو از خونه بیرون نذاشتم ب حدی که چند شب پیش شوهرم دلش سوخت گفت پاشین شام بریم بیرون تو رستوران ی بلایی سرم اورد پاشدم رفتم نشستم تو ماشین شوهرم خودش خورده بود غذای منم گرفت اورد امروزم از صب هی نق نق گریه هی نق نق گریه بردم شستمش اوردم پوشکش کنم یجوری گریه میکرد صابخونمون زنگ زد چیشده کاردو ب استخونم رسونده از دستس خودمو زدم ی ربع بکوب جیغ هیجوره ام اروم نمیشه گریه کردنی همه اطرافیان میگن خدا ب دادت برسه بلا استثنا هرکی میبینه میگه
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
اگ امروزو میدیدم هرگز بچه دارنمیشدم، اینابزرگ میشن ناراحتی اعصابش برا ما میمونه ، اخرشم بزرگ میشن بهمون میگن مامان تو اعصاب نداری
❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫 ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر زود جوش وعصبی هستی، اعصاب بچه رو نداری ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار . بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره، تو پیر و دایم المریض باشی ، ناراحتمپمیشی بشو اما بدون بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب لطفشونه ، تروما نسازید برا بچه بیچاره ، اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫 ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر زود جوش وعصبی هستی، اعصاب بچه رو نداری ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار . بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره، تو پیر و دایم المریض باشی ، ناراحتمپمیشی بشو اما بدون بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب لطفشونه ، تروما نسازید برا بچه بیچاره ، اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍