2777
2789
عنوان

عکس++خانومای وارد به کیت تخمک کذاری میاین کمک لطفا🥲😢🫠🤕♥️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 20 پست
 معمولا همون روز نه ولی از ۲۴ساعت بعد تا ۳۶ ساعت بعد معمولا ازاد میشه این بگم کیت خیلی دقیق نیس ...

عزیزم یه سوال دیگه اینکه بنظرتون تا پس فردا که بتونم اقدام کنم، احتمالم برای بارداری از بین میره؟

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

عزیزم یه سوال دیگه اینکه بنظرتون تا پس فردا که بتونم اقدام کنم، احتمالم برای بارداری از بین میره؟

اگه جنست برات مهم نیست اقدام کن 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه جنست برات مهم نیست اقدام کن 

نه مهم نیست. فقط نی نی سالم و خوشگل و صالح میخوام🥺🥺ممنون از راهنماییت

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

نه مهم نیست. فقط نی نی سالم و خوشگل و صالح میخوام🥺🥺ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم انشاله هرچی میخوای خدا بهت بده حتما اقدام کن همه چیز دست خداس 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه میدونین چون تا پنجشنبه نمیتونم اقدام داشته باشم خیلی ناراحتم که الان مثبت شد😢😢بنظرتون تا پس فر ...

اگه واقعا شرایطتتون جوری نیست ک اقدام کنید. توکل بر خدا ۵شنبه اسرع وقت اقدام کنید

خدا رو چ دیدید. هیچ چیز ناممکن نیست

استرس نداشته باش بیخیال بیخیال شو

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ممنون عزیزانم