2777
2789

عزیزان، من ماه اولم هست که از کیت استفاده میکنم و خیلی وارد نیستم…

فارغ از اینکه الان چندم سیکلم هست، بنظرتون پایین ترین کیت مثبته؟ یا از این پررنگ تر هم میشه؟؟

بنا به دلایلی نمیتونم به طور مداوم اقدام داشته باشم. میخوام مطمئن باشم کی مثبت میشه؟

میشه لطفا با تجربه ها کمکم کنن؟؟🥲🥲🥺🥺🥺

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

بله اخر مثبته 

ممنون که جواب دادین.

یه سوال دیگه اینکه زمانی که مثبت میشه، تا کی اقدام کنم احتمال بارداری هست؟؟(اخه همسرم تا پنجشنبه ظهر نیستن)

یعنی دیگه شانسم از بین میره؟؟🤕

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخری برا چندم سیکلت هس

مال امروز هست که روز ۱۹ سیکلمه.

بنظرت تا کی احتمال بارداریم هست؟ اخه تا پنجشنبه ظهر نمیتونم اقدام داشته باشم.

ممنون که جواب دادین. یه سوال دیگه اینکه زمانی که مثبت میشه، تا کی اقدام کنم احتمال بارداری هست؟؟(اخ ...

کیت که مثبت میشه یعنی تقربیا تا ۳۶ ساعت بعد تخمک ازاد میشه 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مال امروز هست که روز ۱۹ سیکلمه. بنظرت تا کی احتمال بارداریم هست؟ اخه تا پنجشنبه ظهر نمیتونم اقدام د ...

وقتی کیت پررنگ پرنگ‌میشه یعنی ۲۴ ساعت بعد تخمک ازاد میشه

در صمن چن ماه تاریخ پریودهاتون رو بنویسید ک عیار دستتون بیاد چن روزه پریود میشید. البته برا پلی کیستیک ها منتفس

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

وقتی کیت پررنگ پرنگ‌میشه یعنی ۲۴ ساعت بعد تخمک ازاد میشه در صمن چن ماه تاریخ پریودهاتون رو بنویسید ...

*منتفی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

کیت که مثبت میشه یعنی تقربیا تا ۳۶ ساعت بعد تخمک ازاد میشه 

وا😐وااااقعا؟؟؟🥸🥸🥸من فکر میکردم اون روز که مثبت میشه یعنی آزاد شده همون جا.

وقتی کیت پررنگ پرنگ‌میشه یعنی ۲۴ ساعت بعد تخمک ازاد میشه در صمن چن ماه تاریخ پریودهاتون رو بنویسید ...

ممنون از نظرتون.

الان بنظرتون کیت آخر من، پرررنگ پرنگه؟؟؟ یا پررنگ تر هم میشه؟؟

وا😐وااااقعا؟؟؟🥸🥸🥸من فکر میکردم اون روز که مثبت میشه یعنی آزاد شده همون جا.

معمولا همون روز نه ولی از ۲۴ساعت بعد تا ۳۶ ساعت بعد معمولا ازاد میشه این بگم کیت خیلی دقیق نیست امکان خطا داره سونو دقیق تر وقتی مثبت میشه باید اقدام کنی

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون از نظرتون. الان بنظرتون کیت آخر من، پرررنگ پرنگه؟؟؟ یا پررنگ تر هم میشه؟؟

بنطر من ک پررنگ. صد درصد حول و هوش تخمک گذاری هستید

امروز ی سونو برید خیلی کمکتون میکنه

معمولا همون روز نه ولی از ۲۴ساعت بعد تا ۳۶ ساعت بعد معمولا ازاد میشه این بگم کیت خیلی دقیق نیس ...

ممنون ازتون

بنطر من ک پررنگ. صد درصد حول و هوش تخمک گذاری هستید  امروز ی سونو برید خیلی کمکتون میکنه

ممنون عزیزم

بنطر من ک پررنگ. صد درصد حول و هوش تخمک گذاری هستید  امروز ی سونو برید خیلی کمکتون میکنه

اخه میدونین چون تا پنجشنبه نمیتونم اقدام داشته باشم خیلی ناراحتم که الان مثبت شد😢😢بنظرتون تا پس فردا دیگه شانسمو از دست میدم؟؟😢