2777
2789
عنوان

دعا برای برآورده شدن حاجت

80 بازدید | 13 پست

سلام.

دعای سریع الاجابه ،سوره ای از قرآن،چله ،ذکر و ... لطفاً اگر بلدید بهم بگید.

و برای حاجتم دعا کنید.

براتون صلوات میفرستم♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حاجتت چیه بگوشاید ذکری دعایی بلدبودم بخونم 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

منم  حامله شدن واسم ارزو شده خدا بهم دیگه بچه نمیده

ایشالله زودی خبربارداریت تاپیک بزنی عشغم 🤲🤲

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

خدا کنه واسم دعا کن به خدا خیلی خسته شدم 

ناامیدی کارشیطانه دعات میکنم الهی بحق حضرت علی اصغر باردارشی 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

ناامیدی کارشیطانه دعات میکنم الهی بحق حضرت علی اصغر باردارشی  اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فر ...

فقط موندم یک نفر بچه نمیخاد راحت بچه دار میشه خدا بهش میده بعد بچه رو میندازن بیرون یا سر راهی جایی بعد من جونم در میاد واسه بچه خدا بهم نمیده