خاله_سارا_۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14147 عنوان ممکنه پنجشنبه هم تعطیل شه؟ 83 بازدید | 2 پست من ارایه دارم دادم پاور پوینت درس کنن برام فردا تعطیله الان زنگ زده اماده نکرده بدون پاور نمیدونم چکار کنم گف اگه دیدم تعطیل نیس خونه سعی میکنم اماده کنم تلگرام میفرستم من چجوری از تلگرام بیارم رو لب تاب جلو استاد ارائه بدم بعضیا چقد بی مسئولیتن از اول قبول نمیکردی خب نمیدونم چکار کنم فقط دارم دعا میکنم پنجشنبه تعطیل بشه 1403/03/01 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
icegirlllllllllllll عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 26 عزیزم ایشون بی مسئولیت نیس کاریه که شده تلگرام دسکتاپ روی سیستم نصب کن با همون شماره ای رو گوشیت داری وقتی برات فایل رو فرستاد به راحتی میتونی از روی خود سیستم ارائه بدی
خاله_سارا_۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14147 عزیزم ایشون بی مسئولیت نیس کاریه که شده تلگرام دسکتاپ روی سیستم نصب کن با همون شماره ای رو گوشیت دار ... میتونس قبول نکنه قرار بود فردا ظهر تحویل بده ولی میگه هنوز تایپش نکردم امروز صبح امادش میکرد تازه میگه شنبه دیره؟بهش گفته بودم پنجشنبه صبح ارایه دارم