2821
2789

خانما شوهر من دست بزن داره اگه ناراحت بشه فحشم میده و اگه من بیام آرومش کنم میزنتم یا پرتم میکنه بیرون یا میره تو اتاق درو قفل میکنه تا خود صب 

خسته شدم خیلی ساختم دیگه نمیتونم ولی۲ تا بچه دارم چیکار کنم طلاق که نمیتونم 

اگه راست بهش بگم میزنتم اگه دروغ بگم عذاب وجدان میگیرم 

شکاک و بدل و فحاش و دست بزن دار 

بعد پشیمون میشه ولی چه سود من داغونم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله از ۱ سال بعد ازدواج همین شد 

اون موقع خانوادت حمایت میکردن برا طلاق ؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

اولین بار که زدت باید اون موقع میشوندیش سر جایش

که دیگه جرعت نکنه

ببین من مردای خانواده ی همسرم دست بزن دارن 

دوتا جاریام یکی دوبار رو‌کتک خوردن

دوست دختر برادر شوهرم بالای ۱۰۰ بار کتک خورده

دوره ی نامزدی جاری حسودن گفت ما کتک خوردیم تو هم باید بخوری گفتم من مثل شما پخمه نیسم 

وقتی با شوهرم تنها بودیم با جدیت بهش گفتم اگر یکی ازت بخورم دوتا میزنم اینو الان دارم بهت میگم 

الان ۴ ساله با همیم انگشتش هم بهم نخورده 

و اگر یه روز این اتفاق بیوفته چنان کشیده محکمی میزنم که نفهمه از کجا خورده 

اون موقع خانوادت حمایت میکردن برا طلاق ؟

خانوادم الانم حمایتم میکنن دستشون تنگ ولی میگن نمیخوایم تو سختی بکشی من الان ۱۰ سال ازدواج کردم نمیتونم طلاق بگیرم بابام میگه میام میبرمت ولی من میگم نه بخاطر بچهام

اولین بار که زدت باید اون موقع میشوندیش سر جایش که دیگه جرعت نکنه ببین من مردای خانواده ی همسرم دس ...

منم میزنم وقتی اون میزنه ولی اون حرفه‌ای میزنه که تا جیگرم میسوزه و نا امید میشم و میشینم گریه میکنم 

خانوادم الانم حمایتم میکنن دستشون تنگ ولی میگن نمیخوایم تو سختی بکشی من الان ۱۰ سال ازدواج کردم نمیت ...

خب آخه این که زندگی نیست.

چرا دل نمیکنی؟

کاش حداقل بچه نداشتی جدا میشدی.

اینجوری نابود میشی.

برای بهتر شدنش تلاش کردی؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
دستش بشکنه ایشالا بازو و پا خیلی درد نداره 

ایدالله 

ایشالله خدا جوابش بده 

من یه دختر شاد و ۱۴ ساله بودم که زنش شدم الان یه دختر افسرده پر از حسرت خیلی سخته دختری که باباش دست روش بلند نکرده یه ادم غریبه بیاد تو زندگیش و ماهی ۲ بار حداقل بزنم 

خب آخه این که زندگی نیست. چرا دل نمیکنی؟ کاش حداقل بچه نداشتی جدا میشدی. اینجوری نابود میشی. ...

من هر کار که میگه میکنم‌ به حرفش گوش میدم 

اگه یکبار یکاری بکنم که باب میلش نباشه شروع میکنه زدن و فحاشی اگه یچی دوس داشته باشم بگیرم اون دوس نداشته باشه فحاشی میکنه و قهر میکنه 

چیکار کنم دلم برای بچهام میسوزه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز