2777
2789
😅😅😅 میشه عزیزم بخاطر خودت میگم چون دوست ندارم بلایی که سر من اومد سر تو هم بیاد بعدا اگه جای دی ...

مرسی عزیزدلم پس سعی خودمو میکنم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
😅😅😅میشهعزیزم بخاطر خودت میگم چون دوست ندارم بلایی که سر من اومد سر تو هم بیاد بعدا اگه جای دیگه ا ...

ببخشید عزیزم منم چون دوست دارم زایمانم طبیعی باشه ولی اکثر وقتا یبوست و همورویید دارم نگران این قضیم ، به شما داروی روان کننده شکم دادن که میتونستی سر پا؟ آخه من رو توالت فرنگی هم حتی نمیتونم چه برسه به سرپا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.