2821
2789
عنوان

بحث زندگیمه

88 بازدید | 15 پست

سلام خانوما 

این اکانت دوستمه اومدم یه سوال بپرسم نظرتون رو بدونم 

21 سالمه دبیری میخونم ترم 5 ام تقریبا

بعد الان زده به سرم کنکور بدم پزشکی بخونم 

ولی بیشتر مسیر رو اومدم یکم از درسم مونده و انصرافم حدود 500 میلیون باید جریمه بدم 

شرایطش بد نیست ماهی 7 تومن میگیرم الان ، سه روزم هست دانشگاهم در هفته ولی رشتمو هم دوست ندارم درسم خوب بود به ناچار اومدم 

الان چیکار کنم 

هم واسه کنکور شروع کردم مدتیه 

هم اینو بیشتر راهشو اومدم

توروخدا نظرتونو واضح بگید 

دخترم همه شرایطمو تغییر میده رشتم

از کجا معلوم پزشکی بیاری

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب تا نیارم انصراف نمیدم  ولی اگه بیارم نمیدونم برم یا نه

یه جمله هس میگه نقدتو نده نسیه

بنظرم اینی ک میخونی هم خوبه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

اینو تموم کن بنظرم. 

تابستونم چند واحد بردار ک زودتر تموم شه، بعد ایشالا برا پزشکی امتحان بده، در آخر میشی پزشک آموزش و پرورش. مطب هم میتونی بزنی، ینی یجورایی دوتا درآمد داری. 

همکاربابای من همینکارو کرد

اینو تموم کن بنظرم.  تابستونم چند واحد بردار ک زودتر تموم شه، بعد ایشالا برا پزشکی امتحان بده، ...

اخه میوفتم کنکوریه 405 که هم باید یازدهم ترمیم بزنم هم دوازدهم 

نمیشه 

ولی دوست ندارم از دستشم بدم

دبیری زیسته

خیلی دو راهیه بدیه 

همین الانم برای این کنکور نشستم خوندم دو ماهیه 

هزینه کردم

نشستم خوندم مدتیه

کنکور شرایط نداره خیلی خرابه