2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم بعد از عقد

405 بازدید | 26 پست

بچه ها من چند وقته عقد محضری کردم اما جشن نگرفتیم  بعد از چند ماه که از محضری میگذشت خانواده ها تصمیم گرفتن جشن عقد بگیرن هفته پیش جشنمون بود

من رفتم ارایشگاه و لباس عروس پوشیدم و واقعا تعریف از خود نباشه خیلی خوب شده بود هم لباسم هم ارایشم.

شوهرم که اومد دنبالم هیچ ذوقی نکرد خودم ازش پرسیدم خوب شدم گفت اره همین و رفتیم تااااا شب هیچ تعریفی باز نکرد یه کلمه نگفت خوشگل شدی تازه ازم ایرادم میگرفت دهنت کجه چشمات چقد کجههه..فکر کنین اخه از عروس ادم اینقد ایراد میگیره؟درصورتی که واقعا خیلی ناز شده بودم همههه کسایی که تو باغ بودن برا عکاسی میومدن ازم تعریف میکردن اما شوهرم فقط ازم ایراد گرفت.الانم یه هفتس اصلا ازش خبری نیست فقط صبحا صبح بخیر میگه شبام شب بخیر میگه نه اومده همو ببینیم نه بهم محبتی میکنه نه میاد حرف بزنه ببینم چشه.فقط مبگه خستم ولم کن.هر موقعم قبلا باهم تنها میشدیم زود پامیشد میرفت میگفت من اصلا به زن گرفتن عادت نکردم در صورتی که مردا تو عقد خیلی باید ذوق داشته باشن این ازم فرار میکنه.مطمئنم پای کس دیگه ای وسط نیست و مطمئنم مشکل جن سی هم نداره.اما پیش من اصلا بند نمیشه بهم محبت نمیکنه هیچ ذوقی نداره..

حتی تو محضرم سر سفره عقد ادای صورت منو در میوورد بچه ها من واقعا زشت نیستم تا قبل از این کلی خاطرخواه داشتم اما شوهرم فقط ازم ایراد میگیره و مسخرم میکنه

کاملا مشخصه که ... مگه به زور اوردنش خواستگاری

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج سنتی بوده؟ ینی دوست نبودین؟

سنتی بود اما خب خودمون باهم رفت و امد میکردیم فقط طریقع اشناییمون سنتی بود خودش همش میگفت ازت خوشم اومده و حالم خوبه باهات و این حرفا

شاید از اوناست ک حسادت میکنن

دوس‌داره زنش از خودش پایینتر باشه اعتماد بنفس نداره...

یا اینکه حوصله ازدواج نداشته ب زور‌زنش دادن

یا قبلا عاشق یکی بوده 

یا همجنس بازه

کلا دلایل زیادی میتونه باشه...