بچه ها من چند وقته عقد محضری کردم اما جشن نگرفتیم بعد از چند ماه که از محضری میگذشت خانواده ها تصمیم گرفتن جشن عقد بگیرن هفته پیش جشنمون بود
من رفتم ارایشگاه و لباس عروس پوشیدم و واقعا تعریف از خود نباشه خیلی خوب شده بود هم لباسم هم ارایشم.
شوهرم که اومد دنبالم هیچ ذوقی نکرد خودم ازش پرسیدم خوب شدم گفت اره همین و رفتیم تااااا شب هیچ تعریفی باز نکرد یه کلمه نگفت خوشگل شدی تازه ازم ایرادم میگرفت دهنت کجه چشمات چقد کجههه..فکر کنین اخه از عروس ادم اینقد ایراد میگیره؟درصورتی که واقعا خیلی ناز شده بودم همههه کسایی که تو باغ بودن برا عکاسی میومدن ازم تعریف میکردن اما شوهرم فقط ازم ایراد گرفت.الانم یه هفتس اصلا ازش خبری نیست فقط صبحا صبح بخیر میگه شبام شب بخیر میگه نه اومده همو ببینیم نه بهم محبتی میکنه نه میاد حرف بزنه ببینم چشه.فقط مبگه خستم ولم کن.هر موقعم قبلا باهم تنها میشدیم زود پامیشد میرفت میگفت من اصلا به زن گرفتن عادت نکردم در صورتی که مردا تو عقد خیلی باید ذوق داشته باشن این ازم فرار میکنه.مطمئنم پای کس دیگه ای وسط نیست و مطمئنم مشکل جن سی هم نداره.اما پیش من اصلا بند نمیشه بهم محبت نمیکنه هیچ ذوقی نداره..