2777
2789
عنوان

دكتر عليرضا ياراحمدي

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 20 پست
بخدا شوهرم اونجا بود

🤦🏻‍♀️🫤🤣پس شايد هم به خاطر همين كه پيشش صندلي براي مراجع  نيست و بايد از فاصله دور بشينن چون پزشكا اكثرشون يك صندلي نزديكشون هست براي نشستن مراجع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار شوهرم اونجا بوده یه مریض رو دستمالی کرده بود ،دختره پلیس آورد

وای جدی ؟

منم رفته بودم پیشش اولا منشیش که سگ بستنش اونجا یه دختر قرتی هم به اسم رحمتی نوار مغز میگیره دختره به من گفت نوارت جوابش چیه ناراحت شدم بعد به دکتر گفتم رحمتی صدا زد گفت من همچین حرفی نزدم زد زیر حرفش کثافت تو اتاق نوار نتیجه نوار بهم گفت حالا نمیدونم چرا و چطور جلو دکتر دروغ گفت که نه اشتباه متوجه شدی من گفتم اومدی اینجا که خوب بشی دکتر هم گفت قضاوت بیجا و دری وری بهم گفت منم حواسم نبود از دختر عذرخواهی کردم اشغال عوضی خیلی ترسیدم حالا نمیدونم واقعا تو نوار دختر چیزی دید دکتر نخواست بگه  بعد دکتر تفسیر نوار با منه اینا نمیتونن تفسیر کنن مرتیکه عوضی از شهرستان یکبار رفتم پیشش دیگه هم نمیرم گور پدرش

خيلي بداخلاقه و بسيار خودشيفته تو مطبش فقط tv روشن خودشو نشون ميده كه تو برنامه ها رفته خوب معلومه پ ...

صد در پول میده که میارنش اگر ریگی به کفشش نیست چرا تو پیجش کامنتا محدوده اونایی هم که کامنت گذاشتن از قبل فقط تعریف تمجید الکی و چاپلوسی کردن براش یکی نوشته تو کامنتا دکتر حسود زیاد داره به خاطر اینکه کارش خوبه فکر کنم بیشتر کامنتا پیج فیک خودش 🤣🤣🤣🤣 با اون قیافه داغونش