2777
2789
عنوان

دكتر عليرضا ياراحمدي

615 بازدید | 20 پست

دوستان به عنوان تجربه ميخواستم بگم هيچوقت پيش دكتر عليرضا يارحمدي نريد من از شهرستان رفتم پيشش اصلا برخورد خوبي نداره اگر حرف بزني ميگه برو روانپزشك و اخلاق خوبي نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي بداخلاقه و بسيار خودشيفته تو مطبش فقط tv روشن خودشو نشون ميده كه تو برنامه ها رفته خوب معلومه پ ...

آزه معلومه،اون دفعه شوهرم پیشش بود داشت با یکی تصویری حرف میزد ،میخواست یه ویلا تو آمریکا بخره

آزه معلومه،اون دفعه شوهرم پیشش بود داشت با یکی تصویری حرف میزد ،میخواست یه ویلا تو آمریکا بخره

احترام به مريض براش مهم نيست فقط كارش پول روفيه بلانسبت اينقدر بيشعور روانيه و مريضه پيش خودش نميگه طرف از شهرستان اومده راه دور يا اصلا كلا كسي كه تو اين كار بايد خوش برخورد باشه نه مثل ديوونه ها بايد بهش بگم شما هم به علت اختلال خودشيفتگي تشريف ببريد روانپزشك خيلي پشيمونم كه اين حرف نزدم

احترام به مريض براش مهم نيست فقط كارش پول روفيه بلانسبت اينقدر بيشعور روانيه و مريضه پيش خودش نميگه ...

یه بار شوهرم اونجا بوده یه مریض رو دستمالی کرده بود ،دختره پلیس آورد

بخدا شوهرم اونجا بود

خاك تو سرش  بعد چطور اجازه ميدن كار كنه و اصلا چطور ميارنش tv فاجعس پزش به اينكه امريكا درس خونده ديگه الان خيليا خارج ميرن درس ميخونن انگار چه خريه