2777
2789

واقعا اسی و همه کسایی که گفتن وای چه پرو،بره خونه خودش یعنی چی سرویس رایگان و بدبخت مادرت رو درک نمیکنم...من الان خودم باردارم و هفته هشت از ویار وحشتناک همش فک میکنم زنده نمیمونم،به یخچال نگاه نمیتونم کنم چه برسه باز کنم،غذا پخته رو نمیتونم بخورم چه برسه خامشو بردارم و بخوام بپزم،اب میخورم بالا میارم ،میوه و لبنیات و سبزیجات هیچی،خونم و بوی خونم رو برا پنج دقیقه نمیتونم تحمل کنم بعد جایی رو ندارم برم جز خونه مامانم تازه همونجا هم روزی چندبار بالا میارم.یکم مهربونم تر باهم باشیم اونم حالش بهتر شه می‌ره،من اگر حالم خوب شه یک ساعت هم نمیمونم میرم،هیچکی از سربار بودن خوشش نمیاد ولی چاره ای نیس گاهی.کمک باشیم جای دوریی نمیره این مهربونیا،پیش خدا گم نمیشه

حقبا شماست گلم منم باردارم و درک میکنم

ولی خودش گفت خواهرش ویار نداره.... و اینکه مشکلش با شوهرخواهرشه،نه خواهرش

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

اینکه مجبوره همیشه پوشیده باشه و توی اتاق محبوس باشه، اذیتش میکنه

و همچنین سر و صدای تا دیروقت اونا

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.