2777
2789

سلام دوست جوناا 

من ۲۰،۲۱یا ۲۲ هر ماه پریود میشم و طبق برنامه تعیین تخمک گذاری ، تخمک گذاریم میفته ۶،۷،۸ هرماه یعنی متغیره...

میخواستم مهر اقدام کنم ولی شانس من دقیقا موقع تخمک گذاری تاسوعا عاشوراست😓😓😓

الان نظرم اینه شهریور اقدام کنم ، ولی نمیدونم باید چیکار کنم قبل اقدام؟؟

فقط از پریشب فولیک اسید خریدم میخورم..

دکتر هم ۱-۲ هفته دیگه میتونم برم..

درضمن دوس دارم بچه اولم پسر باشه چیکار کنم؟ اگه نشد هم اشکال نداره ولی دوس دارم شانسمو امتحان کنم

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

خلاصه خواهرانه راهنماییم کنید 

من هیــــــــچی نمیدونم😆😆

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مث خودت بی تجربه ام🙂

فقط اومدم بگم انشاالله یه نی نی سالم ونازو بوختش بغل بگیری 😍😍😍😍😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
گلم اول برو دكتر ازمايش هاي قبل بارداري رو بده بعد ب جاي اسيد فوليك، يدوفوليك بخور ك هم اسيد فوليك ...

تا دو هفته دیگه نمیتونم برم دکتر 

میگم فعلا فولیک اسید بخورم تا برم دکتر بهم یدوفولیک بده

عزیزم من ک 2سال شبا فولیک اسید می خورم و هر ماه هم منتظر نی نی ام ک پری میاد. آزمایش قبل بارداری رو ...

خب عزيزم شايد تنبلي داري يا شوهرت مشكل داره؟ ازمايش ندادين؟

خداجونم ممنونم واسه همه چي❤️❤️❤️

میگم که... مگه میخای جلوی ما اقدام کنی ک میگی همه بیاین😆😆😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
به همسرت هم ویتامین E بده

ویتامین Eواسه چیه؟ 

تا دو هفته دیگه نمیتونم برم دکتر  میگم فعلا فولیک اسید بخورم تا برم دکتر بهم یدوفولیک بده

حالا اون ازمايش هر وقت بدي مهم نيس فقط بايد جوابش بدون مشكل باشه

ازمايش تيروييد و سرخجه و اين جور چيزاس

ك اگه مشكلي نبود تو فرداش هم ميتوني اقدام كني

خداجونم ممنونم واسه همه چي❤️❤️❤️