2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کسی می خوام که هیچ حد. و مرزی  دیگه تو زندگیش نمونده همه چیز رو هم دیده و میدونه

نپی دونم چی بگم به خدا ذات اش خرابه اگه آدم بود خط قرمز رو رد نمی کرد ون الان چیزی که ریخته و دم دسته میلیون ها زن و دختر رنگاو رنگه اگه عاقل بود رو نمی داد به کسی 

اون زن هم که شوهر داره و آور شده رو زندگی این بدبخت خبر داره که این خانم میدونه  در واقع اینجو ...

اسی ببخشیدا اگه اون زن خودتی پس چیکاره ای تو اون خونه ببخشیدا هویجی 😡😡😡

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

میترسه از این که جنگ بزرگی به پا بشه 

خب خودت بگیر ادبس کن وای حال خودم بد بود توام حرصم دادی😖😖😖😖😤😤😤

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

حق دارید خون تو این حرفاست 

خودشم نمیتونه بگیره هرزه خانمو جرش بده 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

جرئت نداره به شوهرش به چرا این کار رو میکنی  مشکل اینه

مگه میشه چرا چه نقطه ضعفی داری مگه