2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مردم میریزندسرم به شما هم نمی‌گم بده ولی من از ۲ماهگی‌ به دخترم. همه‌ی چی‌ میدم الان ماشالا خیل ...

دو ماهگی همه چی منظورت چیه؟😐

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

عزیزم بیسکوییت مادر خیلی شیرینه

ساقه طلایی شرف داره به بیسکوییت مادر

فرنی بادوم

پوره موز

پوره سیب زمینی

همه اینها در حد کم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
الان مردم میریزندسرم به شما هم نمی‌گم بده ولی من از ۲ماهگی‌ به دخترم. همه‌ی چی‌ میدم الان ماشالا خیل ...

خب من هنوز میترسم.با‌چی شروع کنم چی بش بدم‌بخوره

خب من هنوز میترسم.با‌چی شروع کنم چی بش بدم‌بخوره

ترسی. وجود ندارد به بچه های که مشکل تغذیه دارن از ۴ماهگی شروع میکنن به دادن خوراکی حالا بچه شما ۵ونبمع بهتره اول سوپ بدون ادویه جان شروع کنی خوب پوره بکن

مممممم
غذا های آبکی  سوپ ابگوشت اوایل فقط آبسو خالی میدادم بعداز ۴ماهگی با یکم نون خشک که لیته میکردم ...

یا علی 

میتونست بخوره؟ دلدرد یا گریه یا بالا اووردن نداشت!؟

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
یا علی  میتونست بخوره؟ دلدرد یا گریه یا بالا اووردن نداشت!؟

نه اتفاقا تا قل اینک شروع کنم به غذا دادن رفلاکس خیلی شدید داشت البته این نظر دکتر بود شبو تا صبح زار میزد شیر نداشتم شیر خشک میخورد و بنظر من براش کافی نبود و کمو‌ کسری داشت بخاطر همین غذا دادم از خیلی کم شروع کردم هر روز یکم بیشتر ولی بعداز شروع خیلی آروم شد خیلی دیگ ن اثری از رفلاکس بود و نه هیچی البته بعداز هربار بهش خوراکی دادن داخل آبش یکم عرق نعنا میریختم هنوزم میریزم نه نفخ داره نه دل‌پیچه هیچی اصلا ببخشید روم به دیوار اصلا باد معده هم ندیدم داشته باشه صدا بده کلا انگار دائما گرسنه بود که تا صبح زار میزد الان ۹ماهشه و کامل غذای سفره میخوره بدون پوره کردن

مممممم