2777
2789
عنوان

خواب مامانم که فوت شده

200 بازدید | 17 پست

بچه ها خواب دیدم منو دادش کوچیکم بچه های خودم باچندتا از اقوام از بازار میایم دیدم مادرم بین ماست من دادش کوچیکم صدا کردم گفتم بیا بریم باهم داشتیم میومدیم مامانم از دست دادش کوچیکم عصبانی شد کلی کتکش زد میگف کم شیطنت کن شلوغ کن بعدش خودش شروع کرد گریه کردن گفت من اعصاب ندارم ببین دستام داره میلرزه به هممون دستاش نشون میداد گریه میکردم گفت بسته دورم خلوت کنین بزارین آروم شم بعد مینشستم دورش

بعد من میدونستم مامانم فوت کرده بهش گفتم مامان منو دادش کوچیکم میبینی با اینکه حالش خوب نبود ولی با آرامش جوابمو میداد گفت آره میبینم بعد گفتم میشه یه نصیحتی بکنی گفت بهت میگم دیگه هی سوال می‌پرسیدم اونم وقتی با من حرف می‌زد آروم بود 

خیلی سخته خواب عزیز از دست رفته ببینی

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیشم تو خواب دیدم یهو تو خواب یادم افتاد فوت کرده خودم زدم اونقدر تو خواب گریه گردم گفتم میخوای از پسرت بگم مامان همیشه بغلش میکنم باز عصبانی شدفت از اون به من نگو دست از سرم بردار خودشم گریه کرد گفت بسته دیگه رفت

من وقتی میبنم اروم میشم 

درسته اما فکر بعدش..من پدربزرگم بهمن فوت شد ۱ بار توی خواب دیدمش صبح کلی گریه کردم 

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)