2777
2789
نه عزیزم یه معلم داشتیم آذربایجانی بود جسارت نشه اخلاق شون خیلی بد بود البته آذربایجانی های عزیز رو ...

نمیدونم شاید اونجور که تو میگی باشع 

من اشتباه میکنم شاید  

کاربری دست دو نفر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو پس همزاد منی

اولا بولر دا 

تبریزلی سن نازیم؟

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهندچرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
نه عزیزم یه معلم داشتیم آذربایجانی بود جسارت نشه اخلاق شون خیلی بد بود البته آذربایجانی های عزیز رو ...

آره ترک ها کلا نژادشون چشم ریز هست ولی ترک های ایرانی با کمی نژاد های دیگه آمیخته شدن و و خوشگل شدن چشم ریزیشون رفت

نمیدونم شاید اونجور که تو میگی باشع 

من اشتباه میکنم شاید  

کاربری دست دو نفر

آره ترک ها کلا نژادشون چشم ریز هست ولی ترک های ایرانی با کمی نژاد های دیگه آمیخته شدن و و خوشگل شدن ...

بله صد البته نژاد ایرانی ها واقعا توی زیبایی حرف اول رو میزنه مخصوصا چشم و ابرو اما من نمیدونم چرا چهره ام معمولی رو به پایین هستش و اون زیبایی کمیش تو ژن من نیست درحالی که خواهرم مثل ماه میمونه🥺💚

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.