2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ترک تبریزم

قد بلند چشم ابرو مشکی موهای مشکی خودمم لاغر

پوست سفید

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهندچرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
تومنی یا من توام😃

هردو تورکیم خب عشقم  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهندچرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
اشتباه گرفتی صد درصد

نه عزیزم یه معلم داشتیم آذربایجانی بود جسارت نشه اخلاق

شون خیلی بد بود البته آذربایجانی های عزیز رو چشم ما جا

دارن خانم قد بلند و هیکلی بود حجاب شونم خوب بودش ولی چهره اش پوست تقریبا گندمی داشت متوسط رو به سبزه بود چشم هاشون ریز بودش و تقریبا مثل ترکمن ها بود کمی فرم چشم هاشون ابرو و چشم هاشون هم مشکی بود فکنم🥺💚

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
توهم موهات پرپشت لخته مشکی بلنده

اره گلم