سلام خانما من یه خردادی و مودی هستم شدید، افسردگی هم دارم درونگرا هم هستم و هیچی خوشحالم نمیکنه خوشحال بشم نهایت تا یک روز، بیشتر نیست و دوباره غمگین میشم و منزوی هستم بنظرتون چکار کنم، اصلا ب ظاهرم اهمیت نمیدم کنار شوهرم نمیخوابم و دوست دارم تنها باشم تنهایی برام بهتره انگار، ولی این اصلا نرمال نیست و نگران زندگیمم، آیا دارویی مصرف کردید بهم بگید، دکتر هم از ترس شوهرم نمیرم بفهمه بدش میاد سرکوفت میزنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم. الان ۱.۲ساله بیرون نرفتم یهو احساس شکست وبی ارزشی کردم و دیگه این حسم قالب شد ال ...
چ بد حتما باید پیش مشاور برید با خونه نشستن ک بیشتر مجرد می مونی،من نمیدونستم مودی ام مادرم هروز توو مجردی بیرون میبرد منو ولی بعد ازدواج اینجور شدم باهمه کات کردم بخاطر شوهر و واقعا علاقه ب این و ان ندارم