2777
2789
اره خیلی. اما فکر کنم جدیدا خیلی‌ها این اسم رو انتخاب کردن. میترسم بزرگ شد تو کلاس چندتا ماهلین باشن ...

خوب چند تا ماهلین باشه تو کلاس مگه چی میشه تازه حس خوبیم بهش دست میده 

خوب چند تا ماهلین باشه تو کلاس مگه چی میشه تازه حس خوبیم بهش دست میده 

شایدم شما درست میگی

آخه یادمه خودم وقتی ابتدایی بودم همش ذوق اسمایی رو داشتم که تو کلاسمون تک بودن😅گفتم شایدم دخترم هم مثله مامانش باشه😂😅

مرسی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اسمی بزارین که توی ایندش مثلا 50 سال دیگه ازش خجالت نکشه نه اونقدر با ابهت و نه اونقدر لوس...پیشنهاد من به شما انتخاب اسمای اصیل ایرانی و اوستاییه...البته شما هر اسمی برای فرزندتون بزارید قابل احترامه و کسی نباید قصد توهین داشته باشه ، برای توراهیتون آینده ای درخشان ارزومندم

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

توروخدا شاهان نذار همه میذارن چهارروز دبگه هم مد نیس رادمان یه عمره قشنگه

رادمان یا رادمهر؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
بنظر من اسمی بزارین که توی ایندش مثلا 50 سال دیگه ازش خجالت نکشه نه اونقدر با ابهت و نه اونقدر لوس.. ...

خب چندتا پیشنهاد بده؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️