2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش انگار تو ابرایی،بعد ک ولت میکنه با مخ میخوری زمین

مزه زهر مار میده نمیخوام دیگه تجربش کنم

تنها چیزی که تو سال ۱۴۰۴ میخوام یه شوهررره.خدایا یه شوهررر بهم بده مرسییی ازت ماچچچ بهت خدا جونم🩵🥹💋

براش گریه میکردم

عکساشو بوس میکردم

میدیدمش اصن یه حس شتسفتسنعسنعسنمدانمم چگونه توضیح بدم میگرفتم 

تپش قلب میگرفتم 

شبا موقع خواب بغل و بوس کردنشو تصور میکردم

ولی الان یارو و میبینم عنم میگیره

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

عشق خیلی قشنگه 

یه حس خوشبختی مطلق انگار که تو سرخوش ترین آدم دنیایی با وجود کلی مشکل و دغدغه یه ذوق از ته دل یه هیجان قشنگ 

ولی خیلی زودگذره به محض اینکه تجربه کردی روی دیگه ای از خودش نشون میده 

خیلی عجیبه ادم نمیفهمه اصلا

من اصلا نفهمیدم چیشد واقعا فقط سه چهار روز باهم بودیم وقتی میخواست بره گفت قراره فردا حرکت کنم برم اصلا نفهمیدم چیشد فقط گریم گرفت حس کردم از دستش دادم از بعدش دیگه به اینکه از دستش بدم نمیتونم فکر کنم 

اصلا یه حسیه که ادم نمیفهمه چی میشه یهویی با یه ادمی خیلی حال میکنی پیشش احساس راحتی میکنی احساس میکنی همه چی داری

جالبه که 80 درصد این سایت عاشق شدن و آرزوشون اینه به عشقشون برسن 

والا من تابحال عاشق نشدم چند سالی ام هست کراش نزدم

اگرم کسی به دلم نشسته نیم ساعت بعد یادم میره

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.