2777
2789
عنوان

یبوست

51 بازدید | 6 پست

دوستان من چن روز هست اول اسهال بودم بعد یبوست شدم معذرت میخوام الانم سوزش و درد خییلی زیاد دارم شربت و شیاف و پماد استفاده کردم چن نوع تاثیری نداشته کسی تجربه ای داره؟کمکم کنید چیکار کنم

"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"
صبح ناشتا دو لیوان آب گرم بخور یه بطری آب هم بذار دم دستت و خودتو ملزم کن تا شب تمومش کنی  سب ...

درد خیلی زیادی دارم از چی میتونه باشه 

"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زخم نشدی؟بواسیر نداری؟

بواسیر ک فک نکنم تا الان نشونه ای نداشتم.ولی احساس میکنم زخم شده دردش وحشتناکه

بواسیر ک فک نکنم تا الان نشونه ای نداشتم.ولی احساس میکنم زخم شده دردش وحشتناکه

از داروخانه شربت انجیر بخر و پماد همرویید دستوراتش. رو داروخونه خودش بهت میگه ..احتمالا از داخل زخم شدی پمادش عاالیه سعی کن بیشتر اب و سبزیجات و میوه مصرف کنی 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
از داروخانه شربت انجیر بخر و پماد همرویید دستوراتش. رو داروخونه خودش بهت میگه ..احتمالا از داخل زخم ...

ممنون عزیزم از راهنماییت