2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی کاربره عزیزم ی سوال در مورد دخترم داشتم ایشونم دقیقا همین مشکل رو برج ۱۰ عنوان کردن

تو اون پیجت جوابت رو دادم عزیزم.نگران نباش ببخشید من امروز نیومدم اصن اینجا شرمنده الان دیدم.واقعن درک میکنم نگرانیت رو منم همین احساس ترس رو گذروندم اما هیچی نیست نترس.من دیگه بخدا هر جا فکر کنی بردمش هیچی نبود

اگه برگه سرونشتت رو خدا امضا کرده باشه پس ایمان داشته باش بالاخره از یه جاییش خوب میشه😍🤲🏻
تو اون پیجت جوابت رو دادم عزیزم.نگران نباش ببخشید من امروز نیومدم اصن اینجا شرمنده الان دیدم.واقعن د ...

یعنی ویتامین دی و...براش نداد اخه من یکسالگی چکاپ داد خداروشکر همه چیش نرمال بود ویتامین دی کلسیم خون و...عکس و ...نگرفتی؟ارتوپد بردی یا متخصص اطفال؟

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍
تو اون پیجت جوابت رو دادم عزیزم.نگران نباش ببخشید من امروز نیومدم اصن اینجا شرمنده الان دیدم.واقعن د ...

دشمنت شرمنده باشه گلم این چ حرفیه ببخشی من همش تگت میکردم چون واقعا داشتم سکته میزدم 

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍
یعنی ویتامین دی و...براش نداد اخه من یکسالگی چکاپ داد خداروشکر همه چیش نرمال بود ویتامین دی کلسیم خو ...

همه این کارارو کردم همه چی اوکی بود.فقط خودم بازم واسه خیال جمعی خودم رفتم ویتامین دی و کلسیم خارجی براش گرفتم که تازه اونم هنوز  دکترم میگه همون ایرانی هم خوبه و حساسیت خودمه 

اگه برگه سرونشتت رو خدا امضا کرده باشه پس ایمان داشته باش بالاخره از یه جاییش خوب میشه😍🤲🏻