2777
2789

یادمه از بس صورتم پر جوش بود از در خونه بیرون نمیرفتم خیلی وقتا مهمون میومد با ماسک میرفتم حال و احوال میکردن بعد میرفتم تو اتاق

روزی صد بار جلو اینه میرفتم و به خودم امید میدادم داره بهتر میشه ولی هرروز بدتر میشد 

خانوادم از دستم روانی شدن از بس وسواس گرفته بودم همش میگفتم بهتر نشد صورتم؟دیگ از یجای به بعد الکی میگفتن اره خیلیی خوب شده تازگیا 

صورتم داشت از دست میرف یجایی خالی دیگ نداشت 

دوستام مسخره میکردن اگه میدیدن همش میگفتم اوه اوه

ارایشگاه میرفتم امگااان نداشت کسی چیزی نگ

حتی با کلی کرم گریم سنگین برامدگی های جوشم مشخص بود

هرچی میزدم میخریدم بهتر نمیکرد

صابون زغال 

گوگرد

کرمای گرون 

محلولای مختلف

هنوز میزم پر از ات و اشغالای اونموقعس که میخریدم 

ماامانم بخاطر ضرر راکوتان نمیزاش بخورم 

ولی بعد دوسسال خودش دیگ دید خیلی داغون شده صورتم راضی شد 

وای وقتی  بهش فکر میکنم حس میکنم ازونموقع من جون گرفتم زنده شدم

اعتماد به نفسم برگشت

وقتی به غریبه یا یه دوستی بهم میگ چقدر صورتت صافه فقط یاده اون دوران تاریک میوفتم 

شاید اگه این قرصو نمیخوردم الان بخاطر زشتی صورت وپوستم خودکشی کرده بودم

از بس بهم فشار روانی وارد شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون رفتن؟ هنوز مصرف میکنی؟ ضرر داشت؟ جای چال هم بودن؟

اره همششششش رفت حیف گوشیم دستم نیس وگرنه عکس میزاشتم الان با لبتاپم

صورتم صافهههه صاف و روشن و شفافف

یکی میبینه همش میگ چیکار کردی انقدر خوبه پوستت

جای جوش مونده بود یکم به مرور رفت کرم ضد لکم میزدم البته بعد اتمام دوره موقعی که میخوردم هیچییی به صورتم نمیزددم

4 ماه خوردم فکرکنم دقییق یادم نیس

خداروشکر برای من عوارض نداش فقط تا یکی دوسال موهام خیلییییییی دیر چرب میشد شاید ده روزم نمیرفتم حمام چرب نمیشد موهام و خیلی موهام خشک شد موخوره شدید گرفتم به جز اون همه چی خوب بود هر دوماه یبارم ازمایش میدادم ببینم کبدم سالمه یانه

عزیزم دکتر نگف چندماه بعد میتونی اقدام کنی ؟ من یکسال وسه ماه پیش ۱۲عدد خوردم میخام اقدام کنم نمی‌د ...

من مجرد بودم وقتی میخوردم 

ولی یادمه تا یکسال و نیم تا دوسال نبایداقدام  کرد

من مجرد بودم وقتی میخوردم  ولی یادمه تا یکسال و نیم تا دوسال نبایداقدام  کرد

من از چندتا دکتر پرسیدم هرکسی یه چیزی گف زنان گف چون کم خوردی یکسال کافیه اما بازم استرس دارم