2777
2789
عنوان

هر حموم رفتنی شما ماسک مو میزنید؟!

222 بازدید | 35 پست

یا بینش وقفه میندازید 

حس میکنم مصرفم بالاست یا زیادی دارم استفاده میکنم

هر حموم رفتن میزنم

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هر سری میزنم .ولی اگر موهاتون دمیج و خشکه قبل حموم یا روغن زیتون گرم بزنید یا سس مایونز بزنید به موهاتون نایلون بکشید یه ربع بمونه .

بعد از چند بار خودتون تاثیرشو میبینین.

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بله هم داخل حمام هم بعد حمام 

بعد حمامت چیه

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
من هر سری میزنم .ولی اگر موهاتون دمیج و خشکه قبل حموم یا روغن زیتون گرم بزنید یا سس مایونز بزنید به ...

نارگیل و رزماری زدم چند بار از خشکی در اومده.

میخام دم موهامم کوتاه کنم موخوره شده .

آره چند بار در هفته میری حموم

۳ الی ۴ بار🥴

ماسک من روش نوشته هفته ای یک بار

عه برم ببینم از من ننوشته

من هر حموم میزدم ولی جدیداً شاخه آلورای تازه میزنم خیییلییی بهتره اولش چندشم میشد ولی بعد که زدم دید ...

چجوری باید بزنی ؟! ریشه مو یا ساقه مو 

برا چی خوبع

ماسک چی میزنی

من بیوله برا موهای خشک و فر