2777
2789
عنوان

چقدر حالم خوبهههههههههه😊😊😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 59 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سندي توركسان؟؟؟😍😍😍

عچقم من اصالتا تهرانیم،یعنی دورگم بابام ترکه چندسالیه اومدیم زادگاه بابام،ولی زیاد ترکی بلدنیستم اخه همسریم بچه تهرانه و یه درصدم ترکی بلد نیست😁😁

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
چقدر به نظرم شما شخصیت خوبی دارید...خوشم میاد ازتون

سپاسگزارم از حسن نظر و لطف شما؛ خوبی از خود شماست؛ 

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
😐😐😐

چیشدی؟؟؟!

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
هيچي عزيزم فك كردم تركي اخه من ترك تبريزم

عه جدی؟؟؟اصالتا تبریزی هستی؟؟؟چه خوب،خب پس منم ترکم خخخخ ولی هردوشم دیگه هم ترک هم فارس ولی زیاد تسط ندارم به آذری حرف میزنم دستوپاشکسته ولی خوب حالیم میشه طرف چی میگه😁😁

هيچي عزيزم فك كردم تركي اخه من ترك تبريزم

راستی عزیزم حالت چطوره؟؟؟ بهتری؟درد مرد نداری؟؟؟

عه جدی؟؟؟اصالتا تبریزی هستی؟؟؟چه خوب،خب پس منم ترکم خخخخ ولی هردوشم دیگه هم ترک هم فارس ولی زیاد تسط ...

منم زياد نميتونم صحبت كنم 

اره پدر و مادرم هردو تبريزي هستن  

منم زياد نميتونم صحبت كنم  اره پدر و مادرم هردو تبريزي هستن    

چه تفاهمی،تبریز عشقه عشششششقققق😍😍😍

خداروشكر بهترم عزيزم😍😘

خداروشکر،ایشالا هرچی زودتر خوب خوب شی فقط بخودت بیشتر برسو خوب تقویت کن خودتو