2777
2789

دخترم ۲۱ ماهشه الان چند باره دقت کردم وقتایی ک داره بدو بدو میکنه یا عادی راه میره بعضی وقتا انگار برا چندثانیه نمیتونه رو پاهاش وایسه و میخوره زمین یکی دوبارم دیدم دوباره ۴ دستو پا میره بعد باز بلند میشه راه میره بنظرتون مشکلی وجود داره ازبس گریه کردم صدام درنمیاد انگار پاش اون لحظه درد میگیره و نمیتونه پاهاشو روزمین بزاره ولی بعدش خوب میشه باز بدو بدو میکنه خیلی نگرانم توروخدا اگ کسی تجربه ای داره بگه راستی حدودای یکسالگیش دکتر چکاپ کامل واسش داد و هیچ مشکلی خداروشکر نداشت منظورم کمبود کلسیم ویتامین دی و....

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزمرخسته اش میشه

اخه انگار یهو پاهاش میلرزه از درد و میخوره زمین😭بعد کف پاشو دست میزنم میگم شاید چیزی رفته کف پاش ولی هیچی نمیبینم خیلی نگرانم 

سلام عزیزم لطفاً خودتو واسه این چیزا غصه نده من خودم تا ۱و نیم سالگی چهاردست‌وپا نمی‌کردم ! همه میگف ...

الان وقت گرفتم فردا ببرم دکتر ۲۵ ام بخاطر سرفه هاش ک دکتر گفت آلرژیه بردم دکتر بهش اسپری دهانی فلوتیکازون قرص ایرو کاست و شربت زادیتن داد

نگران نباش، بجاش ببر یه متخصص ارتوپد اطفال، چکاپ کنه

فردا از متخصص اطفالش ک همیشه میبرم وقت گرفتم ببینم اون چی میگه راستی من دخترم ۱۶ ماهو نیمش بود راه افتاد ی بار ۱۴ ماهگی دکتر بردنش همش ب دکترش میگفتم چرا راه نمیره گفت الکی رو بچه عیب نزار تا ۱۸ ماهگی راه میفته و خب ۱۶ ماهگیش راه رفت

سلام عزیزم نگران نباش من شیراز و تهران بردم پیش متخصص ارتوپد گفت هیچ مشکلی نداره و تو بعضی بچه ها این اتفاق میوفته.بخصوص اگه چند هفته قبلش سرما خوردگی داشتن این اتفاق تو بعضی بچه ها رخ میده که بعد یک هفته این درد عجیب رو میکشن.باران من هنوزم اگه مثلن به پاهاش آب سرد بزنم یا گاهی شلوار کوتاه بپوشه زیر کولر شبش همش میگه پام درد درد با اینکه الان دیگه ۱۹ ماهش شده نگران نباش انا بازم چون خودت و ذهنت آرامش بگیره برو پیش دکتر خیالت جمع شه ولی هیچی نیست 

اگه برگه سرونشتت رو خدا امضا کرده باشه پس ایمان داشته باش بالاخره از یه جاییش خوب میشه😍🤲🏻
@b1401    

اتفاقن همین چند روز پیش هم شبش بدون شلوار خوابید پنکه روشن بود.ظهر داشت کارتون میدیدنشسته بود یهو پاشد بیاد پیش من آشپزخونه دو بار هی پاشد دوباره نشست رفتم سمتش گفت پام درد.گاهی شبها تو خواب مجبورم میکنه پاشو بمالم.اما دکترهای متخصص همه گفتن بعضی بچه ها موقع رشد استخوان این اتفاق که هنوزم براش هیچ دلیل علمی نداریم براشون میوفته.مامان خودم هم برام تعریف کرد که خودمن تو بچگی همینجوری بودم.میگفت حتی دو سالگی من رو برده بودن تبریز اونجا دو روز راه نمیرفتم و فقط چهار دست و پا میرفتم منو بردن دکتر همون زمان هم دکتر گفت هیچ مشکلی نداره احتمالن از آب و هواس مامانم میگفت دقیقن ما برگشتیم سمت رشت تو کم کم دوباره راه رفتی! 

اگه برگه سرونشتت رو خدا امضا کرده باشه پس ایمان داشته باش بالاخره از یه جاییش خوب میشه😍🤲🏻
اخه انگار یهو پاهاش میلرزه از درد و میخوره زمین😭بعد کف پاشو دست میزنم میگم شاید چیزی رفته کف پاش ول ...

عزیز دلم حساس شدی روش بخدا هیچیش نیست فقط چون تازه راه افتاده یه کم سختشه همین.دکتر هم ببر خیالت راحت شه ولی زیاد خودت رو درگیر حساسیت های روی بچه نکن گلم.من تجربه دارم کع میگم اولی رو حساس بودم و دومی بی خیال الان دومی خیلی بهتر و مستقل تر هست گلی

عزیز دلم حساس شدی روش بخدا هیچیش نیست فقط چون تازه راه افتاده یه کم سختشه همین.دکتر هم ببر خیالت راح ...

مرسی گلم دختر منم بچه دوممه حالا من رو پسرم وحشتناک حساس بودم یعنی تا ی سرفه میزد بدو ببر دکتر الان برا دخترم خیلی بهترم ولی خب میدیدم این چرا یهو میخوره زمین قلبم آتیش میگیره حالا امروز بعدظهر میبرم پیش دکترش ببینم چی میگه

سلام عزیزم نگران نباش من شیراز و تهران بردم پیش متخصص ارتوپد گفت هیچ مشکلی نداره و تو بعضی بچه ها ای ...

واااای راس میگی اتفاقا دختر منم یهفته س سرما خورده و سرفه های بدی میزنه ک بردم دکتر هفته ی پیش دکتر گفت گلوش ملتهبه با حالت آلرژی هم داره دیگ دارو دارم میدم البته از عید همینجوریه ی چندروز خوبه دوباره سرفه و...واااای خدا خیرت بده عزیزم حالا بعدظهر واسش از دکتر وقت گرفتم بخدا دیشب از غصه لب ب هیچی نزدم فقط گریه! همسرم گفت تو دیوونه ای من اونروز بردمش بیرون دو دور پارکو زده!البته پسرم ک الان ۷ سالو نیمشه شاید همین الان بعضی وقتا شبا ب باباش میگه پاهامو ماساژ بده تا یکی دوسال پیش ک شبا از پادرد گریه میکرد و مجبور بودم بهش استا مینوفن بدم....وااای خدا خیرت بده عزیزم و دخمل گلتو واست حفظ کنه مهربونم