2777
2789
عنوان

کیا گوشتکوب برقی دارن؟ یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 28 پست
اره من ی بار اوایل ازدواجم امتحان کردم تو دیگه نکن😁😁😁😁😁

منم اوایل از اینکارا زیاد می‌کردم یه بار خیلی گند بدی زدم بیخیال شدم دیگه الان دوباره زده به سرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا کو کو با سیب زمینی رنده دوست ندارم بهم نمیچسبه

خوردکن برقی داری یا دستی...بنداز داخل خوردکن برقی...بعد یه پیازم جدا رندش کن آبشو بگیر با سیب زمینی مخلوط کن و تخم مرغ آرد ...

سیب زمینی اگر رنده شده به دلت نمیچسبه ۴ قارچ کن بنداز خورد کن قشنگ در میاد

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

نمیدونم چرا کو کو با سیب زمینی رنده دوست ندارم بهم نمیچسبه

سیب زمینی به تیکه های کوچیک تقسیم کن تا وقتی رنده میکنی بد نشه مثلا خیار برای سالاد شیرازی چطور ریز میکنی سیب زمینی هم همین طور برش بده فقط بزرگتر بعد رنده کن

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
اگ میخای نابودش کنی برو انجام بده 😂😂فق برای چیزای نرم و ابکی میشه اگ میخای سیب زمینی خام له کنی بر ...

🤣🤣🤣🤣

خوب شد نرفتم امتحان کنم عملی وگرنه فردا خاکسپاری گوشتکوب بیچاره بود 

🤣🤣🤣🤣 خوب شد نرفتم امتحان کنم عملی وگرنه فردا خاکسپاری گوشتکوب بیچاره بود 

دقیقا 😂😂😂شوهره من یبار کرد تو هندونه کله اشپزخونه ب فنا رفت من ترسیدم فک کردم سوخته انقد گریه کردم 😂