2777
2789
عنوان

فروش نیم سکه و ربع سکه

150 بازدید | 17 پست

سلام دوستان وقت بخیر.بچه ها کسی اینجا نیم سکه و ربع فروخته تا بحال؟اگر قیمت روز نیم سکه ۲۳تومن باشه طلافروش ازم ۲۳ تومن میخره یا یک میلیون زیر قیمت میخره؟

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیر قیمت میخرن بستگی به میزان حباب سکه توی اون روز داره. چنتا مغازه قیمت بگیر هرکدوم بیشتر می‌خرید ...

جدی؟مثلا الان ۲۳ تومنه چقدر ازم بر میدارن؟

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.

یک تا یک میلیون و نیم زیر قیمت

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
جدی؟مثلا الان ۲۳ تومنه چقدر ازم بر میدارن؟

باید ببری مغازه من چندبار فروختم تو سایت مثلا زده بود حباب یه تومن ولی تو بازار خیلی کمتر حباب رو حساب کرد 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
منم ریع سکم پلمپ بود ولی بردم بورس سکه نگاه که کرد گفت خراش ریز داره ۱تومنش کم میشه 

یعنی چی اخه چقدر الکی ایراد میگیرن 

موقع فروشش به مشتری هم اینجوری بررسی میکنن که بدون خش تحویلش بدن ؟ 

یعنی چی اخه چقدر الکی ایراد میگیرن  موقع فروشش به مشتری هم اینجوری بررسی میکنن که بدون خش تحوی ...

والا بخدا 

کلا از شغل طلافروشی و چیزی که مربوط به طلا و... باشه متنفر شدم 

چون بنظرم کلاهبرداری میکنن اونم زیاااد

بعدم شب که میرن خونه به زن و بچه میگن بفرما نون حلال