2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبر بده که بعد از داغ عزیزشون بتونن اراجیف مردم سنگ دل و بی شعور رو هم تحمل کنن.

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  

واقعا خدا به خانوادش صبر بده خیلی سخته، خدا لعنت کنه اون مرتیکه رو  خودشم بچه کوچیک داره چطور دلش اومده با اون طفل معصوم همچین کاری بکنه

مهربون خدا همه ی مارو دریاب کی بی تو هیچیم

من هفته های پیش عکسشو دیدم ک زده بودن گم شده دیروز ک خبر پیدا کردن جسدشو اونم با اینن شرایط خوندم اصلا تو شوکم...صدای بچه هارو تو کوچه میشنوم با خودم میگم چطور خانواده اینا اطمینان میکنن بچه شون تو خیابون بازی کنه...چطور باید جلوی این مردای هیز و روانیییییییی رو بگیری...اخه چطور میشه😥😥

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
چرا اراجیف؟

عزیز ندیدی چه موجی راه افتاده که خانواده ش مقصرند؟ همه شدن یه پا کارشناس جرم شناسی!   این بنده خداها چطور می تونن زیر این تهمت ها دووم بیارن؟   

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  

امیدوارم دلشون به مرور آرومتر شه

با توجه به جامعه پر از بیمار جنسی، بهتره آموزشهای لازم به بچه ها داده بشه وهمچنین آگاهی به پدرها و مادرها برای مراقبت بیشتر از بچه هاشون

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست

اخه مگ.ادم تو خواب میدید ک چنین اتفاقی قراره بیوفته هرروز این مسیرو میرفته و میومده واقعا چطور باید پیش بینی کنی ی مرد 42 ساله زن و بچه دار ....

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏