2777
2789
عنوان

غذای گربه

19 بازدید | 2 پست

یه گربه ماده با سه تا بچه هاش تو حیاطمون خونه دارن هروقت چیزی میخوردم از همون بهشون میدادم الان دیدم میگن هرچیزی رو نباید بخورن چی باید بدم بهشون که هم خوششون بیاد هم سیر شن براشون مفید باشه؟میخوام غذای خونگی باشه به غذاهای بیرون اعتماد ندارم

یکم دیر این تایپک رو خوندم ولی شما خیلی راحت میتونین توی گوگل سرچ کنین غذای خانگی برای بچه گربه یک ماهه پت پرس، توش چند دستور غذایی برای ساخت غذای خونگی بهتون داده شده که میتونین استفاده کنین

سایت لیاناپت راجع به این موضوع مقاله گذاشته بود چند وقت پیش خیلی جالب بود اگه دوست داشتید یه نگاه به سایتش بکنید.

غذا های بیرون هم اگه از جای معتبر خریداری بشه نه تنها بد نیست بلکه ممکنه به نفع گربه هاتون هم باشه.
https://lianapet.com/food-cat/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.