2777
2789

توی ۸ ساعت کار شما هر روز ۸ ساعت مفید کار میکنین؟

چقد استراحت میکنین؟

من بعضی روزا خیلی شلوغه خب مسلما کلا کار میکنم

اضافه کار میمونم ولی پولشو بم نمیده میگه کار خودت مونده. و بهم میگه فقط نیم ساعت حق استراحت دارم.

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه میبینی پول اضافه کارت رو نمی‌ده نمون

انقد عذاب وجدان و تهدیدای بیخود میکنه هر چند من فقط میخوام بدون دردسر و تنش بیام بیرون نمیدونم دو دلم

برو اداره کار شکایت کن ازش

حوصلشو ندارم واقعیتش روانم بیشتر از پولش اهمیت داره. یعنی حاضر بودم با این حقوق بمونم فقط انقد بهم توهین و بی احترامی نکنه

حوصلشو ندارم واقعیتش روانم بیشتر از پولش اهمیت داره. یعنی حاضر بودم با این حقوق بمونم فقط انقد بهم ت ...

بیا بیرون ازین کار 

قطعا باید رها کنی تا بهتر جاشو پر کنه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

من چند تا شرکت بودم تا الان هیچکدوم اضافه کار نمیدادن بقول شرکت شما میگن کار خودته. پوزیشن هایی که کارش طوریه تو تایم کاری تموم نمیشه پر مسوولیته حقوقشونو بیشتر میدن

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...