2777
2789
اووووو😐

اووو چیه منو شوهرم ۶۰ میلیون خرج کردیم آخرم بچه مریض بود سقط کردم حالا باید ۱۰۰ تومن دیگه خرج کنم برایpgd

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی جدا از شوخی بستگی به ژنای معیوب داره که از طریق ارث میرسه و امکان مشابه بودنش تو فامیل و ازدواج ...

درسته 

حالا شاید تو فامیل ما ژن معیوب وجود نداشته😂

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
اووو چیه منو شوهرم ۶۰ میلیون خرج کردیم آخرم بچه مریض بود سقط کردم حالا باید ۱۰۰ تومن دیگه خرج کنم بر ...

درحالی ک این آزمایشا باید رایگان باشه

ولی خب فقط بفکر پول کندن از مردمو افزایش جمعیتن

مهمم نیست بچه ناقص باشه نباشه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
حتما گلم مرسی خیلی میترسم دیروز خیلی گریه کردم🥲 مامانمم هروز میگه اقدام کن

عزیزم من پسر دایی و دختر داییم ک میشن دختر. عمو پسر عمو ازدواج کردن دوتا بچه سالم خیلی ها هم دیدم ازدواج کردن بچه سالم ولی دختر همسایمون با پسر عموش ازدواج کرد بچه ناسالم مهمترین چیز غربالگری جنینه ک دیگ بیمارستان های دولتی انجام نمیدن باید خصوصی پیدا کنی و حتما از ۲ ماهگی تا ۷ ماهگی دو سه بار بری غربالگری خدایی نکرده بچه مشکل داشت معلوم میشه و اگ سالم ک به دنیا میاری انشالله 

درحالی ک این آزمایشا باید رایگان باشه ولی خب فقط بفکر پول کندن از مردمو افزایش جمعیتن مهمم نیست بچ ...

دقیقا براشون مهم نیست تازه میگن وام هم میدیم برای زوج های نابارور منم رفتم دنبالش کلی مدارک پزشکی ببر و تعریف کن چیشده و چرا

آخرم گفت میتونیم ۲۰ میلیون بهتون بدیم گفتم ممنون نگه دارید برای خودتون من ۱۰۰ تومن لازم دارم😒

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
چرا؟

چی چرا

برو از بده ولی اینقدر استرس نداشته باش ماشالله پسر من باهوشه معلمش میگفت تزهوشان باید ثبت نام شه

خداروشکرررر‌رررر خدا بززرگه

من کسایی رو میشناسم تزدواج فامیلی کردن خمشونم بچه هاشون سالمه خداروشکر

ولی ته دلم استرس دارم 🥲

تو فامیل فرد ناسالم داشتین؟

بله