2777
2789

مدتها پیش خوندم ولی جزییاتش متاسفانه یادم نیس

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

من خوندم عزیزم ولی خیلی وقت پیش فکر نکنم اونقدری یادم باشه که بخوام راهنمایی کنم 

فقط آیدین و آیدا و اورهان و یوسف خواهر برادرن ...هرکی تازه شروع میکرد بخونه میگفت قاطی کردم اینو   ازم میپرسید    یه جاهاییشم تقریبا اواخر کتاب واسه خودم سوال بود ولی تاثیری توی فهمیدن آخر داستان نداشت 

میتونی نقد و بررسی کتابو سرچ کنی نظرات دیگران رو بخونی  احتمالا جواب سوالات رو پیدا میکنی 

بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ****پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی درنهایت بنظرم فوق العاده بود هنوزم هرکتابی میخونم میگم نه سمفونی مردگان بهتره ....یادمه وقتی تموم شد تا چند روزتو فضای کتاب مونده بودم کلی هم واسه ایدین و ایدا گریه کردم 

بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ****پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود