2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر۷ساله دارن،۱سال و نیم اقدامم یه ماه متوجه واریکوسل همسرم شدیم عمل کرده،تا ببینیم خدا چی میخواد

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
سلام انشالله خیره متولد چه سالی هستی

۲۱سالمه

خودم تنبلی دارم همسرم واریکوسل 

یه سال همینطوری الکی الکی تو اقدام بودیم ولی این شش ماه واقعا دلمون میخواد ولی نمیشه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من ی ماهه تو اقدامم پری تازع تموم شده  روز در میون میخام اقدام داشته باشم  ولی میگن از ی ...

عزیزم چرا۵خرداد؟؟؟گلم اخرشب ۱خرداد میتونی نزدیکی داشته باشی و اخرشب ۳خرداد،،ولی درکل من به این چیزا اهمیت نمیدم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
منم یکساله اقدام کردم یه دختر ۵ ساله دارم این ماه آی یو آی کردم منتظرم ببینم چی میشه

انشالا که خبرای خوب خوب توراهه،،،گلم مورفولوژی شوهرت چند هس؟؟؟

عزیزم چجوری متوجه شدین درد داشت شوهرت؟ 

نه اصلا هیچ درد و علائمی نداشت،من اصرار کردم که حتما سنو بشه،چون درد نداشت قبول نمیکرد ،رف سنو متوجه شدیم