2777
2789
عنوان

مامانا يه لحظه بياين

102 بازدید | 9 پست

من ٦روز پيش واكسن دخترم رو زدم دوروزه شديد تب داشت ك برديم دكتر گفتن از واكسن نيست و تبشو با سرم اوردن پايين امروز صبح باز تبش سديد بود ك برديم امپول زدن بهش استامينوفن دادن و سفكسيم،من خودمم بهش پلارژين دادم،ولي يكم پيش ك استامينوفن دادم دم ديقه بعدش شديد خوابش اومد طوري ك فقط شير خوردو خوابيد يعني ناي حركت نداشت ميگم نكنه خدايي نكرده سطح هوشياريش بياد پايين؟

واکسن چند سالگی؟

مگه سرفه داره که پلارژین ؟

دوز صحیح استانینوفن بده 

وقتی استامینوفن دادی تا چهار الی شش ساعت دیگه نباید بدی 

در هر شبانه روز مجازی فقط پنج بار استامینوفن بدی 

واکسن چند سالگی؟ مگه سرفه داره که پلارژین ؟ دوز صحیح استانینوفن بده  وقتی استامینوفن دادی تا ...

همون ٦ساعتو ميدم،اره سرفه داره ولي كم،واكسن يك سالگيش بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکسن یه سالگی که اصلا تب نداره بچه شما از قبل ویروس تو بدنش بوده و با این واکسن بد تر شده

اتفاقا مريض بود قبلش ك دكترش گفت يك هفته ديرتر بزنين منم ديرتر بردم برا واكسن شايد بيشتر از يك هفته 

اتفاقا مريض بود قبلش ك دكترش گفت يك هفته ديرتر بزنين منم ديرتر بردم برا واكسن شايد بيشتر از يك هفته& ...

این ویروس خیلی دیر از بدن بیرون میره

شاید باور نکنی خود من و دخترم از فروردین ماه مریضیم. یه روز خوبیم فرداش با گلو درد و بدن درد شدید از خواب بیدار میشیم

ان شاءالله بچه شما هم به زودی خوب خوب میشه

این ویروس خیلی دیر از بدن بیرون میره شاید باور نکنی خود من و دخترم از فروردین ماه مریضیم. یه روز خو ...

دقيقا دختر من تو يك ماه سه بار مريض شد دقيقا با تب زياد فقط جوري ك با هيچي پايين نميومد قبل واكسن خوب شده بود ك بعدش باز مريض شده