2777
2789
عنوان

من باردار شدم

555 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها من باردار شدم الان چند روزه فهمیدم قبلش دکتر رفتم دوا درمان کردم نشد خب منم بیخیالش شدم گفتم جوونم نشستم درس خوندن ،ساعت کارم بیشتر کردم درآمدم بهترشد، تفریح کردم همشون حس خوب میداد اتفاقا خیلیم خوشحال شدم که تلاشا به نتیجه نرسیده

الان چند روزه فهمیدم باردارم😭خیلی حس بدی دارم

ترسیدم

شغلم

درس خوندنم (آزمون دقیقا زمانیه که ۳ ماهش میشه) همشون دود میشه میره هوا

میشه یه کم راهنماییم کنین از تجربیاتتون بگین

خیلی حالم بده😭😭😭😭

جواااب منم میدیدن؟؟ 

من قبلا کیست داشتم رفع شده با قرص

امروز رفتم سونو گفت ن کیست داری ن بارداری

من موعد پریودیم این ماه ک شد لخته خون قهوه ای ترشح داشتم توش رگه های خون تازه هم بود 5 روزه طول کشیده اندازه خون پریودی نیست مثل روزای اخر پریودیه

ماه پیشم 4تا الدی خوردم پشت هم و تو ی ماه دوبار پذیود شدم

تو رابطمم مطمئنم فقط پیشاب بوده 

عفونت دارم ینی؟! اخه سوزش و خارش ندارم

اینم بگ ک هفته ای 3روز استخر میرم

چیشده ینی🥺

الان نوبت دکتر دارم منتظرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جواااب منم میدیدن؟؟  من قبلا کیست داشتم رفع شده با قرص امروز رفتم سونو گفت ن کیست داری ن بارد ...

عزیزم حقیقتا من اینقدر حالم بده نیاز دارم کسی باهام صحبت کنه

شما هم با دکترتون صحبت کنین راهنماییتون کنن

خداروشکر کن 

بنظرم مادر شدن به همه چیزایی که گفتی می ارزه ولی قرار نیست درس و کارت تعطیل بشه فقط کند پیش میره برا آزمونت سعی کن تا قبل زایمان تلاشت و بکنی نشد یک سال یا دوسال بعد 

اگه هیچوقت باردار نمیشدی چی 

میدونی که انتظار چقدر سخته 

آخه این همه سال درس خوندم جون کندن برای یه کار خوب نمیتونم😓

من کار خوب پیدا کردم بعدش شش سال ناباروری بیچاره ام کرد هروقت نیت کنی باردار نمیشیا این یه هدیه است میخوای شکر کنی یا ناشکری با خودته

خداروشکر کن  بنظرم مادر شدن به همه چیزایی که گفتی می ارزه ولی قرار نیست درس و کارت تعطیل بشه ف ...

سخنتون متینه ولی من میترسم باور کنین اونروزی تستم مثبت شد تمام دنیا برام تاریکه

من بخاطر ضعف اسپرم مجبور به اقدام شدم بعد فهمیدم سقط مکرری هم هستم و هی سقط میشدن تا قبل از سقط دوم فکر میکردم برای مسیولیت های بچه آماده نیستم و بی میل اقدام میکردم شغل تخصصی ای داشتم البته الان میفهمم خیلی اشغال بود و پراسترس اون موقع انقدر دهن پر کن بود که بعداً هر کس می‌شنید ازش دارم میام بیرون تعجب میکرد 

ولی از سقط دوم به بعد و ریخته شدن آب پاکی روی دستم توسط شش تا متخصص که طبیعی امکان بارداری شدنی نیست تازه این مسأله دیگه برام تبدیل به یک نیاز شد هنوز با خودم در تضاد بودم ولی دیگه نیاز هم وجود داشت که دیگه پسرم رو باردار شدم دیگه تمام وجودم نیاز برای حفظش بود استراحت مطلق شدم شغلم رو ترک کردم و دراز کش توی جا افتادم از تحرک مطلق به استراحت مطلق کشیده شدم 

الان یک حرف میگم و میرم : من بعد از تولد پسرم متولد شدم و تازه فهمیدم زندگی چیه رسالت خودمو پیدا کردم و اتفاقا پر انگیزه تر و پرتلاش تر شدم 

ناشکری نکن و زودتر به پذیرش برس نذار روزگار مجبورت کنه که بپذیری 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://ninisite.co/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85