2821
2789
عنوان

شوهرم..

386 بازدید | 19 پست

بچه ها شوهرم این بار دومه که فهمیدم فیلم بد نگا کرده خیلی داغون شدم شب که میرم میخوابم میشینه نگا میکنه بعد اونوقت میگه مگه چیه نگا کنم من تورو ترجیح میدم و اینکه همه مردا نگا میکنن .. درصورتی که هر موقع رفتم سمتش منو پس زده 😔😔دوست دارم بمیرم الان .. توروخدا بهم بگید چیکار کنم؟؟؟باهاش دعوا کردم خیلی اونم اخرش عصبی شد گف میام خونه حسابتو میرسم… خیلی حالم بده 😭اصلا وقتی فک میکنم رفته اونجای زنای دیگرو دیده که تحریک بشه یا حتی خوشش میاد دوست دارم طلاق بگیرم😭

همشون سر و ته یه کرباسن.....اه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فیلم پ و ر ن اعتیاده و مثل سایر اعتیادها با جنگ و دعوا ترک نمیشه هرچی هم به روش بیاری بدتر میکنه 

خودش باید ترک کنه شما فقط میتونی بی اعتنایی کنی یا جدابشی باور کن از طرف شما نمیشه کنترل کرد ولی از طرف خودش چرا 

مثلا با محرک های اخلاقی یا اگه مذهبیه با محرک های مذهبی میشه به زبون بگیریش ولی وادارش نمیتونی بکنی

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............