2777
2789
عنوان

ماماناي باردار 👼🏻🤰🏻

159 بازدید | 20 پست

شما ميخواين پهلو به پهلو بشين ميشينيد بعد ميچرخيد؟من همينحوري ميچرخم ميگن خطرناكه 

سركلاژم هستم استراحت مطلقم خيلي پهلوهام درد ميكنه از بس دراز كشيدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یه سوال داشتم من سونوی ان تی که رفتم گفت جفتت پایینه باید استراحت کنی و اینا الان سه هفته گذشته درد شدید زیرشکم دارم حتی نمیتونم درست راه برم دکترمم تا شنبه نیست که برم پیشش بنظرت بخاطر جفت پایینه؟؟

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️

من اصلاً پهلو به پهلو نمیشم،،فقط روی پهلوی چپ می خوابم.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

عزیزم یه سوال داشتم من سونوی ان تی که رفتم گفت جفتت پایینه باید استراحت کنی و اینا الان سه هفته گذشت ...

هم بخاطر جفته هم بخاطر اينك بچه هي داره بزرگ ميشه درد ميكنه نگران نباش شياف داده بهت استفاده كني؟سعي كن فقط واسه دسشويي بلند شي كه جفتت بره بالا چند هفتته؟

والا انقد ميگن ادم هروز يچيز جديد ميبينه فكرم مشغوله

من از روزی که باردار شدم تقریبا هر روز زعفرون خوردم شبا هم که حتما چای هل و دارچین میخورم

انوقت چندروز پیش یه خانمه تاپیک زده بود و میگفت دارم از استرس میمیرم چون یه قاشق شله زرد خوردم😕

هم بخاطر جفته هم بخاطر اينك بچه هي داره بزرگ ميشه درد ميكنه نگران نباش شياف داده بهت استفاده كني؟سعي ...

نه شیاف نداده گفت استراحت کن میره بالا ولی فک کنم بالا نرفته الان 15هفته و چهار روزمه

من از روزی که باردار شدم تقریبا هر روز زعفرون خوردم شبا هم که حتما چای هل و دارچین میخورم انوقت چند ...

😂😂😂😂منم خيلي چيزارو ميخورن ديگ بعضيا شورشو دراوردن 

نه شیاف نداده گفت استراحت کن میره بالا ولی فک کنم بالا نرفته الان 15هفته و چهار روزمه

جفت دوستم پايينه بهش شياف داده هرشب يكي استفاده ميكنه

حتما نياز نبوده واست فقط استراحت كن و حتما فرنگي برو با بزرگ شدن نبني جفتم ميرع بالا نگران نباش

ذول سرويكست چند بود؟

جفت دوستم پايينه بهش شياف داده هرشب يكي استفاده ميكنه حتما نياز نبوده واست فقط استراحت كن و حتما فر ...

شاید این دفعه برم شیاف بده طول سرویکس 34بود

اره احتمالا بده  طول سرويكست خوبه استراحت كن ك جفتتم بره بالا درد شكم طبيعيه منم خيلي داشتم ال ...

ایشالا بسلامتی زایمان کنی عزیزم ممنون که جواب دادی درد من بیشتر یک طرف شکممه